Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

The Marc Jacobs is back! Επιλέξτε τις πιο fashion forward τσάντες για κάθε περίσταση

Όλα τα σχέδια που χρειάζεστε για ένα ξεχωριστό look βρίσκονται στη συλλογή The Marc Jacobs.

news

The Marc Jacobs σημαίνει μόδα, σημαίνει στιλ, σημαίνει άποψη. Αυτή ακριβώς η φιλοσοφία αποτυπώνεται τέλεια και πάνω στις τσάντες που υπογράφει το label και που αυτή τη σεζόν περιλαμβάνουν όλα τα hot σχέδια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της.

Η stylish crossover που πάει παντού, είναι διαθέσιμη και φέτος σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα, για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ, αλλά και στην εκάστοτε περίσταση. Επιλέξτε το μοναδικό rainbow print ή κάποια μονοχρωμία, αν θέλετε ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Φυσικά από τη συλλογή The Marc Jacobs δεν λείπουν ούτε φέτος τα πιο βολικά σχέδια, όπως η κλασική go-to tote bag αλλά και το πλέον χρήσιμο και passe partout backpack, που ταιριάζει σε sporty και όχι μόνο εμφανίσεις.

Ολοκληρώστε ένα fashion forward σύνολο επιλέγοντας και ένα belt bag, το στιλ που ήρθε από τα 1990s για να μείνει και τείνει να γίνει κλασικό. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται αυτή τη σεζόν στη συλλογή The Marc Jacobs και υπόσχονται να αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Grab your bags λοιπόν και μη διστάσετε να τολμήσετε ακόμα και το πιο unexpected σχέδιο και χρώμα, αρκεί να είναι The Marc Jacobs.

Info: Μπορείτε να βρείτε τις συλλογές The Marc Jacobs στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή & Mediterranean Cosmos. 

SHARE THIS