Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

Οι πιο δυναμικές γυναίκες αυτή τη σεζόν επιλέγουν Max Mara

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για την ανοιξιάτικη συλλογή της Max Mara και ανακαλύψτε πώς θα αναδείξετε τον δυναμισμό και τη θηλυκότητά σας.

news

Η Max Mara βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή και κάθε σεζόν μας εντυπωσιάζει με τις συλλογές της, που έχουν πάντα στόχο να αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και το δυναμισμό της κάθε γυναίκας. Έτσι και φέτος η γυναίκα που τολμάει, που ξεχωρίζει και που δεν κάνει εκπτώσεις στο στιλ της, επιλέγει Max Mara.

Γι’ αυτή τη σεζόν λοιπόν ο Οίκος εμπνέεται από την κλασική ανθολογία και την οπτική μίας γυναίκας. Η πρώτη μετάφραση της Οδύσσειας από μια γυναίκα είναι αυτή της Emily Wilson. Η ιστορία της Πηνελόπης ξαναγράφεται από τη Margaret Atwood και δίνει έμφαση στο χαρακτήρα, στις απόψεις και στη ζωή γενικότερα μιας σπουδαίας γυναίκας που τόλμησε να διαφέρει. Η Κίρκη της Madeline Miller αντιμετωπίζει την ισχυρή μάγισσα όχι σαν ακόμα μία κακιά του παραμυθιού, αλλά σαν μια πανέξυπνη γυναίκα που που μπορούσε να διαχειριστεί πολύ καλά το μυαλό της. Η Αμφιτρίτη ήταν απόγονος της Γαίας, και βασίλισσα των ωκεανών πολύ πριν γεννηθεί ο πολεμοχαρής Ποσειδώνας, ο οποίος την παραγκώνισε. Τώρα, μετά από αιώνες, η Max Mara την ξαναβάζει στο θρόνο της.

news

Η Max Mara αυτή τη σεζόν κάνει και μία αναδρομή στην ιστορία του Οίκου. Η βασίλισσα του design Anne-Marie Beretta ήταν το δημιουργικό πνεύμα της Max Mara  στα 1980s, χρησιμοποιούσε έντονα συμβολισμούς. Τα αρχεία λοιπόν της εταιρείας έχουν σιλουέτες με έντονους ώμους, ασύμμετρα ντραπέ, studs, utalitarian σύνολα και λεπτομέρειες, τα οποία ξαναδουλεύτηκαν και απέκτησαν μοντέρνο χαρακτήρα έτσι ώστε να είναι απόλυτα σύμφωνα με τις ανάγκες της γυναίκας του σήμερα. Καμπαρντίνες από κλασικά υφάσματα, λειτουργικές και με τέλεια εφαρμογή, κατάλληλες για όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως θα ήθελε η Γαία. Βολάν, ρευστές σιλουέτες που θυμίζουν το υποθαλάσσιο βασίλειο της Αμφιτρίτης, συνδυασμένα όμως με boxy σακάκια και pea coats. Επιπλέον η Max Mara  αναφαντάζεται τη μοντέρνα αμαζόνα με μεσογειακούς τόνους, λαδί, ώχρα, λευκό και το πιο βαθύ μπλε. Παράλληλα φροντίζει να της χαρίσει δυναμισμό, χωρίς όμως να στερείται θηλυκότητας.

Για τις γυναίκες που φροντίζουν το στιλ τους, που δεν ξεχνούν τη θηλυκότητά τους και που αποπνέουν έντονο δυναμισμό σε όλες τις φάσεις της ζωής τους, η Max Mara και αυτή τη σεζόν έχει την τέλεια συλλογή. Βρείτε το κομμάτι που ταιριάζει στη δική σας γκαρνταρόμπα.

Info: Μπορείτε να βρείτε τις συλλογές Max Mara στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή & Mediterranean Cosmos. 

 

SHARE THIS