Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

SWATCH ART SPECIAL

Νέα, ανεξάρτητη και αντισυμβατική – η ταλαντούχα Γαλλίδα τραγουδίστρια Jain, κινείται στη μουσική σκηνή όπως το ψάρι στο νερό....

news
Νέα, ανεξάρτητη και αντισυμβατική – η ταλαντούχα Γαλλίδα τραγουδίστρια Jain, κινείται στη μουσική σκηνή όπως το ψάρι στο νερό. Με το ντεμπούτο άλμπουμ της "Zanaka" η Jain έχει ήδη κάνει εκρηκτική εμφάνιση στη διεθνή μουσική σκηνή. Έχοντας ζήσει σε διαφορετικές πόλεις ανά τον κόσμο και επηρεασμένη από ετερόκλιτα ερεθίσματα ξεδιπλώνει το δημιουργικό της ταλέντο, τόσο στη μουσική όσο και στην πρόσφατη συνεργασία της με τη Swatch. Οι ήχοι που συνθέτει έχουν μια αφρικάνικη ή ανατολίτικη γεύση και διατηρούν τα χαρακτηριστικά μιας παιδικής ηλικίας που βιώθηκε κάπου μεταξύ ουρανοξυστών και της ατελείωτης ερήμου. 
 
Ακόμη και το ίδιο το Zanaka, το Art Special μοντέλο που δημιούργησε μαζί με τη Swatch, μας δίνει μια κλεφτή ματιά σε έναν άγνωστο κόσμο: Η λέξη Zanaka προέρχεται από τη μαλαγασική γλώσσα και σημαίνει παιδί. 

«Από την εποχή που πήγαινα στο σχολείο, συνήθιζα να ζωγραφίζω μικρά ανθρωπάκια που χορεύουν στις γωνίες των τετραδίων μου. Ταξίδεψαν μαζί μου από το Παυάντ-Νουάρ μέχρι το Άμπου Ντάμπι και για μένα συμβολίζουν το ρυθμό και την δίψα για ζωή, ακριβώς όπως και η ώρα». Αυτό αποτέλεσε έναν καλό λόγο για να διακοσμήσει η νεαρή καλλιτέχνης το πρώτο ρολόι που σχεδίασε – ένα μοντέλο περιορισμένης κυκλοφορίας και αριθμημένο στα 10.150 τεμάχια – με αυτές τις χαρούμενες ζωγραφιές και από εδώ και στο εξής να φορά τη «χαρά της ζωής» και στον καρπό της.   

#swatchXjainINFO: Βρείτε τις νέες συλλογές SWATCH στα attica, City Link & Golden Hall
SHARE THIS