Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

ALEXA CHUNG X UGG

Η ALEXA CHUNG ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ NEW CLASSIC....

news news
Η συμμετοχή της Alexa εξελίσσεται, πέρα από τον συνηθισμένο ρόλο της μπροστά από τις κάμερες, για να αναδείξει την εκφραστικότητα και το δημιουργικό της ταλέντο στα παρασκήνια.
Ως Art Director, η Alexa επέβλεψε όλη τη διαδικασία της φωτογράφησης, από την αρχική ιδέα και την επιλογή των σκηνικών έως κάθε μέλος της ομάδας, με επίκεντρο την κλασική μπότα (Classic boot) και τη σύγχρονη αισθητική της. Η UGG® βασισμένη στη μοναδική αίσθηση του στυλ της Alexa και στους δημιουργικούς της φίλους, κατέληξε σε μια ξεχωριστή συνεργασία.Μια σειρά από πορτρέτα, φωτογραφημένα στη Νέα Υόρκη, αποτυπώνει μια ομάδα γυναικών από τη βιομηχανία της μόδας, οι οποίες είναι διάσημες για το προσωπικό τους στυλ και διατηρούν στενή σχέση με την Alexa. Ως αποτέλεσμα οι εικόνες αντικατοπτρίζουν τις ζωές εμπνευσμένων γυναικών και τις μοντέρνες γκαρνταρόμπες τους, δίνοντας την ευκαιρία στο φωτογράφο να αποτυπώσει μοναδικές στιγμές της πραγματικής ζωής τους. Η αγάπη της Alexa για κλασσικά κομμάτια οδήγησε στην απόφαση να επικεντρωθούν στα UGG® Classic Styles και να τονίσουν την μοναδικότητα και το στυλ της κάθε γυναίκας.

Φωτογράφος των πορτραίτων είναι ο Ben Rayner, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Tommy Hilfiger, ASAP Rocky, Mo και Dev Hynes. Τον ρόλο της στυλίστριας ανέλαβε η Stella Greenspan, πρώην βοηθός της Grace Coddington, μαζί με τους Blake Erik and Charlotte Day οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την επιμέλεια στα μαλλιά και το μακιγιάζ αντίστοιχα.«Πάντα εκτιμούσα τα κλασσικά κομμάτια και ένιωθα μια έλξη στα αντικείμενα που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα, όπως οι μπόρες UGG που φέρουν αυτές τις αξίες.
Λάτρεψα το ρόλο μου ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια για την καμπάνια της UGG, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με ανθρώπους της ζωής μου, τους οποίους θεωρώ ιδιαίτερα δημιουργικούς, ταλαντούχους και γεμάτους έμπνευση. Αποτυπώνουν τέλεια τη φύση του brand» Alexa Chung
SHARE THIS