Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

JEAN PAUL GAULTIER FOR ATELIER SWAROVSKI REVERSE

Ύστερα από την καλοκαιρινή επιτυχημένη συνεργασία του θρυλικού designer με τον οίκο Swarovski με τη σειρά Reverse, η επιτυχία επαναλαμβάνεται με την νέα συλλογή κοσμημάτων που δημιούργησε για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17....

news
Ύστερα από την καλοκαιρινή επιτυχημένη συνεργασία του θρυλικού designer με τον οίκο Swarovski με τη σειρά Reverse, η επιτυχία επαναλαμβάνεται με την νέα συλλογή κοσμημάτων που δημιούργησε για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17.

Η νέα σειρά εξελίσσει και πάει ένα βήμα παραπέρα τις καινοτόμες φόρμες της αρχικής συλλογής, με καινούριες αποχρώσεις, τελειώματα και γραμμές. Αποτελεί φόρο τιμής στη δύναμη των αντιφάσεων, τις οποίες ο διάσημος σχεδιαστής τόσο λατρεύει στα σχέδιά του και για ακόμη μια φορά παίζει με την αντιφατική ιδέα του 'perfect imperfection'.

Η συλλογή Reverse κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: την πληθωρική αναθεωρημένη εκδοχή του καλοκαιρινού λανσαρίσματος για λογαριασμό της πρώτης σειράς του οίκου atelier Swarovski και μια επιπλέον εκδοχή, σχεδιασμένη για καθημερινές εμφανίσεις, η οποία είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό.

INFO: Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές SWAROVSKI στα attica City Link & Golden Hall.


SHARE THIS