Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

McQ ALEXANDER MCQUEEN

Για τη νέα σεζόν F/W 2016-17 η σειρά MCQ εμπνέεται από την νυχτερινή ζωή στο Sinjuku του Τόκυο της δεκαετίας του '70 και '80. Η χαλάρωση από τις αυστηρές παραδοσιακές γραμμές και το επαναστατικό πνεύμα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία, με πολλές αναφορές...

news news
Για τη νέα σεζόν F/W 2016-17 η σειρά MCQ εμπνέεται από την νυχτερινή ζωή στο Sinjuku του Τόκυο της δεκαετίας του '70 και '80. Η χαλάρωση από τις αυστηρές παραδοσιακές γραμμές και το επαναστατικό πνεύμα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία, με πολλές αναφορές στην γιαπωνέζικη ταινία τρόμου AuditionΣτη νέα συλλογή το δέρμα παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι μόνο με τα αναμενόμενα biker jackets, αλλά και με τη μορφή μιας μαύρης δερμάτινης κάπας, μιας ολόσωμης φόρμας και άλλων αναπάντεχων κομματιών.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν και οι βελούδινες πινελιές - τόσο σαν λεπτομέρειες, όσο και σαν βασικό ύφασμα - για παράδειγμα στις total velvet φούστες.Η συλλογή υποστηρίζεται και από τα χαρακτηριστικά MCQ κοψίματα στα εμβληματικά tailored παλτό, στα μάλλινα που τιμούν την σκωτσέζικη φλέβα του brand, στα ασύμμετρα πουκάμισα, αλλά και από τα απαραίτητα αξεσουάρ και τα ιδιαίτερα παπούτσια. 

Η σειρά που έχει χαρακτηριστεί από τον ίδιο τον δημιουργό της "επαναστατική και πιο νεανική", φέτος το χειμώνα μας μεταδίδει μια αίσθηση πρόκλησης και ανεξαρτησίας.INFO: Βρείτε τις γυναικείες συλλογές MCQ στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή.
SHARE THIS