Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

HOW DO YOU WEAR YOURS?

Η G-Star RAW και η φωτογράφος Ellen von Unwerth ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους για τη νέα...

news
Η G-Star RAW και η φωτογράφος Ellen von Unwerth ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους για τη νέα καμπάνια για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2015. Αυτή τη σεζόν το concept έχει να κάνει με ένα γκρουπ νέων που επικοινωνούν, ντυμένοι ομοιόμορφα σαν αδέρφια με χαρακτηριστικά τζιν και μπουφάν.     

Το ακατέργαστο (raw) μονοχρωματικό στυλ της Ellen von Unwerth φαίνεται στη φωτογράφιση, συλλαμβάνοντας την υφή και τη συμπεριφορά των τζιν που αποτελούν τον πυρήνα της G-Star. Η ομάδα της καμπάνιας ενσαρκώνει το νεανικό πνεύμα της εποχής - ενωμένη αλλά έντονα ανεξάρτητη. Παίζοντας με την επανάληψη στις πόζες, το τύπου μιλιτέρ ύφος των φωτογραφιών της καμπάνιας ενισχύει την αίσθηση της ενότητας μεταξύ των μοντέλων και αποτίνει φόρο τιμής στις πηγές έμπνευσης του προϊόντος.
Από το καθαρό ακατέργαστο denim με ούγια έως τις πιο σύγχρονες επεξεργασίες πλυσιμάτων, η ευρεία γκάμα της G-Star στα τζιν είναι εμφανής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο G-Star Elwood jean, το πρώτο μοντέλο που κατασκευάστηκε με την μέθοδο 3D Denim και παραμένει δημοφιλές από το 1996 που λανσαρίστηκε μέχρι σήμερα. Δημιουργημένο με τεχνικές για παντελόνια μοτοσικλέτας, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές τεχνικές πατρόν, το 3D Denim εφαρμόζεται πάνω στο σώμα για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.Η καμπάνια συνδυάζει οικεία πρόσωπα του brand, όπως την Camilla Christensen που επιστρέφει μετά από την εμφάνισή της στην καλοκαιρινή καμπάνια, μαζί με νέες παρουσίες κορυφαίων μοντέλων: την Eden Bristowe, τον Liam Gardner, τον Sang Woo Kim, την Karmay Ngai, Michael Sharp, και την Zanna van Vorstenbosch.

INFO: Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή G-STAR RAW στο attica City Link.
SHARE THIS