Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Fashion Closet

TENDER TOUS

Η TOUS παρουσιάζει την νέα Tender Story no.2 για την προώθηση της Spring/Summer συλλογής κοσμημάτων και αξεσουάρ. Αυτή την φορά, η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από την ζωή μίας οικογένειας που συναντιέται μόνο για 15 λεπτά την ημέρα....

news news
Η TOUS παρουσιάζει την νέα Tender Story no.2 για την προώθηση της Spring/Summer συλλογής κοσμημάτων και αξεσουάρ. Αυτή την φορά, η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από την ζωή μίας οικογένειας που συναντιέται μόνο για 15 λεπτά την ημέρα.Το νέο fashion clip της TOUS δείχνει πως μπορούν οι άνθρωποι, όταν πραγματικά το θέλουν, να νικήσουν τον χρόνο και να δημιουργήσουν τρυφερές και μοναδικές στιγμές μέσα στην δύσκολη καθημερινότητά τους. 
Η 2η Tender Story ολοκληρώνεται με την διαφημιστική καμπάνια στα υπόλοιπα μέσα επικοινωνίας, έντυπα και OOH διαφήμιση υπό τον φακό του διάσημου φωτογράφου Nacho Alegre. Τα close-up πορτραίτα αναδεικνύουν την νέα καλοκαιρινή συλλογή μέσα από τις γλυκιές στιγμές της οικογένειας δημιουργώντας το κύριο συναίσθημα της καμπάνιας που είναι η τρυφερότητα.

Η TOUS θα παρουσιάσει εξίσου μία διαφορετική καμπάνια για την γιορτή της Μητέρας με τίτλο “A Tender Story for Mother’s Day” η οποία θα κάνει πολύ σύντομα την εμφάνισή της παγκοσμίως.
SHARE THIS