Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

CURAPROX

SPECIAL COLOR OF THE YEAR SET

Κωδικός προϊόντος: 00000094885
13,30
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή

Οδοντόβουρτσα CS 5460 Color of the Year Edition, 2 pcs
Χρώμα της Χρονιάς 2021
Συνδυασμός λαμπερού κίτρινου και ανθεκτικού γκρι. Αυτή είναι η έκδοση Pantone Color of the Year 2021 - Yellow Illuminating 13-0647 και Ultimate Grey 17-5104. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων αποπνέει θετικότητα και ζεστασιά, κάνοντας την καθημερινότητά σας μια πράξη καθαρής χαράς.
Ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μπάνιου. Αυτές οι οδοντόβουρτσες είναι αποτέλεσμα συνεργασιών τόσο με καταξιωμένους όσο και με ανερχόμενους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Όλοι εξεπλάγησαν όταν τους ανέθεσαν να σχεδιάσουν μια οδοντόβουρτσα, αλλά αυτοί οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν τώρα οι ίδιοι το CS 5460.
Ο πιο σκληρός αντίπαλος της πλάκας – η απαλότητα των νημάτων Curen®. Τα 5.460 εξαιρετικά μαλακά νήματα Curen® σχηματίζουν μια απίστευτα πυκνή και αποτελεσματική επιφάνεια καθαρισμού. Αυτά τα νημάτια είναι τόσο απαλά για τα ούλα και τα δόντια όσο είναι σκληρά για την πλάκα. Μόλις δοκιμάσετε μια οδοντόβουρτσα CS 5460, δεν θα θέλετε ποτέ να εγκαταλείψετε αυτή την αίσθηση καθαρότητας.
- Απαλά νήματα Curen®
- Αποτελεσματική επιφάνεια καθαρισμού χάρη στα 5.460 πυκνά συσκευασμένα νήματα Curen®
- Η συμπαγής κεφαλή με μια ελαφριά γωνία φτάνει σε κάθε γωνιά του στόματος
- Η οκταγωνική λαβή σας βοηθά να καθαρίζετε στη σωστή γωνία
- Κατασκευάζεται στην Ελβετία
Οι οδοντόβουρτσες Curaprox όχι μόνο σας προστατεύουν από ζημιές κατά τον καθαρισμό, αλλά επίσης διαταράσσουν και αφαιρούν βέλτιστα την πλάκα. Τα νήματα Curen® είναι πιο άκαμπτα από τις νάιλον τρίχες και παραμένουν το ίδιο σταθερά στο στόμα σας όπως όταν στεγνώνουν. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν δυνατή την παραγωγή οδοντόβουρτσων με πολύ μεγάλο αριθμό εξαιρετικά λεπτών νημάτων.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα