Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

CURAPROX

HYDROSONIC BLACK IS WHITE ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Κωδικός προϊόντος: 00000077859
179,90
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή

Η νέα ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Black Is White συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία Sonic, με την κορυφαία ελβετική τεχνολογία κεφαλής κι ένα μοναδικό, ασυναγώνιστο design για πιο φωτεινά, λευκά δόντια.
Ισχυρός κινητήρας: τρία επίπεδα λειτουργίας από 22.000 έως 42.000 κινήσεις ανά λεπτό. Ισχυρή μπαταρία: διαρκεί δύο εβδομάδες για κανονική χρήση 2 φορές την ημέρα.
Υψηλή τεχνολογία κεφαλών με επικάλυψη ενεργού άνθρακα: Δύο κεφαλές σε σχήμα σταγόνας για καθαρισμό ακριβείας. Λεπτές ίνες CUREN® με επίστρωση σωματιδίων ενεργού άνθρακα για απαλή λεύκανση των δοντιών. Τα σωματίδια άνθρακα αφαιρούν απαλά τις χρώσεις χωρίς να βλάπτουν το σμάλτο.
Εργονομική καμπύλη CURACURVE® για καθαρισμό των δυσπρόσιτων περιοχών. Μοναδική τεχνολογία κεφαλής με επικάλυψη καουτσούκ για πιο ευχάριστη αίσθηση κατά το βούρτσισμα.
Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς.
Μοναδικά χαρακτηριστικά
Με την υπεροχή των ινών Curen®: Οι ίνες CUREN® προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα: δεν απορροφούν το νερό κατά τη χρήση με αποτέλεσμα να παραμένουν σταθερές και να καθαρίζουν πιο αποτελεσματικά. Απαλές κι ατραυματικές δημιουργούν μία ευχάριστη αίσθηση κατά τη χρήση.
Sonic Τεχνολογία: Υδροδυναμική δράση καθαρισμού: ισχυρός κινητήρας από 22.000 μέχρι 42.000 κινήσεις το λεπτό ανάλογα με την επιλογή προγράμματος. Η πιο γρήγορη παλινδρομική κίνηση στην κατηγορία Sonic.
Έξυπνες κεφαλές: Μικρή κεφαλή σε σχήμα σταγόνας για υψηλή ακρίβεια καθαρισμού ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές. Μακριές ίνες στο εξωτερικό και πιο κοντές εσωτερικά που αγκαλιάζουν κάθε δόντι για βαθύ, αποτελεσματικό καθαρισμό.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα