Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

CURAPROX

HYDROSONIC ORTHO/PRO ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Κωδικός προϊόντος: 00000077861
214,90
150,43
30%
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή

Η κορυφαία τεχνολογία Sonic συνδυάζεται για πρώτη φορά με τον κορυφαίο ελβετικό σχεδιασμό κεφαλής με ίνες Curen®: χαρίστε στα δόντια και τα ούλα σας ένα βαθύ καθημερινό καθαρισμό επαγγελματικού επιπέδου.
Ισχυρός κινητήρας: επτά επίπεδα λειτουργίας από 22.000 έως 42.000 κινήσεις ανά λεπτό. Ισχυρή μπαταρία: διαρκεί δύο εβδομάδες για κανονική χρήση 2 φορές την ημέρα.
Τρεις καινοτόμες κεφαλές "sensitive", "power" και "single": Κεφαλή "Power" & "Sensitive" με καινοτόμο σχεδιασμό σταγόνας νερού για να αγκαλιάζουν κάθε δόντι. Μοναδική κεφαλή "Single" για μεγάλη ακρίβεια καθαρισμού.
Ακόμη και οι πιο δύσκολες περιοχές είναι εύκολα προσβάσιμες με το σχεδιασμό CURACURVE®.
Απαλή και αποτελεσματική: με μοναδικές ίνες CUREN®.
Επικάλυψη με καουτσούκ στο πίσω μέρος της κεφαλής.
Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς.
Μοναδικά χαρακτηριστικά
Με την υπεροχή των ινών Curen®: Οι ίνες CUREN® προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα: δεν απορροφούν το νερό κατά τη χρήση με αποτέλεσμα να παραμένουν σταθερές και να καθαρίζουν πιο αποτελεσματικά. Απαλές κι ατραυματικές δημιουργούν μία ευχάριστη αίσθηση κατά τη χρήση.
Sonic Τεχνολογία: Υδροδυναμική δράση καθαρισμού: ισχυρός κινητήρας από 22.000 μέχρι 42.000 κινήσεις το λεπτό ανάλογα με την επιλογή προγράμματος. Η πιο γρήγορη παλινδρομική κίνηση στην κατηγορία Sonic.
Έξυπνες κεφαλές: Μικρή κεφαλή σε σχήμα σταγόνας για υψηλή ακρίβεια καθαρισμού ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές. Μακριές ίνες στο εξωτερικό και πιο κοντές εσωτερικά που αγκαλιάζουν κάθε δόντι για βαθύ, αποτελεσματικό καθαρισμό.
Μοναδική κεφαλή single για πολύ υψηλή ακρίβεια καθαρισμού γύρω από εμφυτεύματα, σιδεράκια, δύσκολες περιοχές αλλά και για πολύ αποτελεσματικό καθαρισμό περιμετρικά στη γραμμή των ούλων.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα