Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
NEO brand RITUALS

THE RITUAL OF JING HAND LOTION

Κωδικός προϊόντος: 00002459720
10,90
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή

The Ritual of Jing Hand Lotion 70ml: Χαλαρώστε και ενυδατώστε τα χέρια σας με την εξαιρετικά καταπραϋντική και φυσική λοσιόν χεριών της συλλογής The Ritual of Jing.
Απολαύστε το χαλαρωτικό άρωμα του Ιερού Λωτού και τις ηρεμιστικές ιδιότητες του Jujube, συστατικό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην κινεζική ιατρική.
Για μερικές στιγμές ηρεμίας κατά τη διάρκεια της ημέρας ή για πνευματική ηρεμία πριν από τον ύπνο, κάντε σχολαστικό μασάζ με τη λοσιόν χεριών στα χέρια σας και αφεθείτε στην ηρεμιστική δράση του αυτομασάζ που θα χαλαρώσει σώμα, πνεύμα και ψυχή.

Χρήση

Με τον δείκτη και τον αντίχειρά σας, ασκείστε σταθερή πίεση στο σημείο μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη του άλλου χεριού. Κάντε μασάζ για 5 δευτερόλεπτα, παίρνοντας αργές και βαθιές ανάσες για να απελευθερώσετε ενέργεια και να χαλαρώσετε περισσότερο πριν τον ύπνο.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα