Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
DIOR

DIOR PRESTIGE LA MICRO-HUILE DE ROSE ADVANCED SERUM - AGE-DEFYING FACE SERUM

Κωδικός προϊόντος: 00000094596
ΑΠΟ
158,66
126,93
Μέγεθος
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή

Ο 1ος* ορός επανόρθωσης που συγκεντρώνει τη διπλάσια δύναμη βλαστού και άνθους τριαντάφυλλου της Granville για εντατική επανόρθωση και ορατή νεότητα.
Καρπός 20ετούς έρευνας, οι 10.000** μικροπέρλες που είναι εμπλουτισμένες με αναζωογονητικά και μικροθρεπτικά συστατικά τριαντάφυλλου συνδυάζονται σήμερα με την αναπλαστική δύναμη του χυμού τριαντάφυλλου.
Δύο φορές υψηλότερης συγκέντρωσης**** και 92% φυσικής προέλευσης***, η σύνθεση νέας γενιάς του La Micro-Huile de Rose Advanced Serum συνδυάζει την πλούσια θρέψη ενός ελαίου με τη βαθιά απορρόφηση ενός ορού. Από την πρώτη χρήση του ορού, το δέρμα δείχνει πιο γεμάτο. Με τη συστηματική χρήση, το δέρμα μεταμορφώνεται ορατά στην όψη, την αίσθηση και το άγγιγμα.
Ο ορός La Micro-Huile de Rose Advanced Serum προσφέρει στο δέρμα διπλάσια ανθεκτικότητα***** καθώς και δύο φορές ταχύτερη ικανότητα επανόρθωσης.

****** Μετά από μόλις ένα μήνα, τα βασικά χαρακτηριστικά του δέρματος δείχνουν τρία χρόνια νεότερα.******* Σα να έχει αναπληρωθεί από το εσωτερικό, το δέρμα φαίνεται πιο πυκνό και πιο σφριγηλό, οι ρυτίδες δείχνουν ορατά μειωμένες. Σα να έχει ανορθωθεί, το περίγραμμα του προσώπου δείχνει βελτιωμένο.
Το δέρμα δείχνει πιο νεανικό σύμφωνα με το 93% των γυναικών.******** Dior Prestige, ειδικός στην τέχνη της υπέρβασης του χρόνου από το 1999. *Στον Dior. **Σε μπουκάλι 30 ml. ***Ποσοστό, υπολογισμένο με βάση τα πρότυπα ISO 16128-1 και ISO 16128-2. Συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό νερού. Το υπόλοιπο 8% των συστατικών συντελεί στην απόδοση, την αισθητηριακή απόλαυση και τη σταθερότητα της σύνθεσης. ****Σε μικροθρεπτικά στοιχεία τριαντάφυλλου της σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση. *****Αξιολόγηση από δερματολόγο, 32 γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα, βελτίωση μετά από 4 εβδομάδες χρήσης 2 προϊόντων για ευαίσθητο δέρμα. ******Δοκιμή ακριβείας, 32 συμμετέχουσες, μετά από 30 λεπτά *******Μέτρηση πυκνότητας δέρματος με υπερήχους σε 22 άτομα 50 έως 60 ετών, μετά από έναν μήνα. ********Δοκιμή in vitro.

Καρπός 20ετούς έρευνας, το επιστημονικό τμήμα του Dior συνδυάζει για πρώτη φορά σε ένα προϊόν τη διπλή εξειδίκευση στα μικροθρεπτικά στοιχεία και την καταπολέμηση της φλεγμονώδους γήρανσης*. Και ανανεώνει το εμβληματικό προϊόν περιποίησης του οίκου.
Τα 22 αναζωογονητικά μικροθρεπτικά στοιχεία του άνθους συνδυάζονται και δρουν σε συνέργεια με τον αναπλαστικό χυμό του βλαστού, για να διορθώνουν τα ορατά σημάδια γήρανσης. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το δέρμα είναι ορατά πιο γεμάτο και αναπληρωμένο χάρη στη βαθιά, εντατική θρέψη. Σε μόλις 1 εβδομάδα, δείχνει πιο σφριγηλό. Μετά από μόλις ένα μπουκάλι, το δέρμα έχει ανακτήσει ορατά τη σύστασή του. Σα να έχουν επανορθωθεί από το εσωτερικό, οι ρυτίδες δείχνουν διορθωμένες και το περίγραμμα του προσώπου βελτιώνεται ορατά. Πυκνό, σμιλευμένο και ανθεκτικό, το δέρμα λάμπει από ομορφιά που υπερβαίνει τον χρόνο.

*Μικροβλάβες που προκαλούνται από την πάροδο του χρόνου και τους εξωγενείς στρεσογόνους παράγοντες. Υφή μεταμόρφωσης που αποτελεί αποκλειστικότητα του οίκου Dior: 10.000* θρεπτικές μικροπέρλες αιωρούνται σε ένα υπερσυμπυκνωμένο έλαιο αναπλαστικού χυμού τριαντάφυλλου, προσφέροντας στο δέρμα τον πλούτο ενός ελαίου και τη βαθιά απορρόφηση ενός ορού. Σύνθεση 92% φυσικής προέλευσης** για βέλτιστη συνάφεια και βαθιά απορρόφηση στην καρδιά του δέρματος. Σύνθεση με 6 κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες***, για την οποία χρειάστηκαν πάνω από 165 πειραματικές συνθέσεις**** και η οποία έχει δοκιμαστεί από περισσότερες από 650 γυναίκες.**** *Σε μπουκάλι 30 ml. **Ποσοστό, υπολογισμένο με βάση τα πρότυπα ISO 16128-1 και ISO 16128-2. Συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό νερού. Το υπόλοιπο 8% των συστατικών συντελεί στην απόδοση, την αισθητηριακή απόλαυση και τη σταθερότητα της σύνθεσης. ***Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία WO2018210947 / Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία WO2019202279 / Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Oleos FR2943684 / Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Biolie FR2951461 / Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία Capsum WO2019002308 / Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία WO2020/126653. ****Από το 2017.

Γεννημένο από ένα άγριο τριαντάφυλλο που επιλέχθηκε ανάμεσα σε 40.000 κι ανθίζει σε απόκρημνες πλαγιές, το τριαντάφυλλο της Granville είναι το πρώτο που παράχθηκε για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης του οίκου Dior. Από το βλαστό έως το άνθος, έχει μια ζωτική δύναμη που δε διαθέτει κανένα άλλο τριαντάφυλλο. Σήμερα, η θρυλική σύνθεση με τα 22 μικροθρεπτικά συστατικά άνθους τριαντάφυλλου εμπλουτίζεται με χυμό τριαντάφυλλου, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικές αναπλαστικές ιδιότητες.
Ο ζωτικός χυμός του τριαντάφυλλου της Granville που κυκλοφορεί στο κέντρο του βλαστού αναπλάθει συνεχώς το φυτό, δίνοντάς του την ικανότητα να επανορθώνεται ημέρα με την ημέρα από τις επιπτώσεις του χρόνου. Μια νέα διαδικασία οικολογικής εκχύλισης που αποτελεί καρπό της εξειδίκευσης του Dior στην επιστήμη των λουλουδιών, αποσπά αυτόν τον εξαιρετικό χυμό από τον βλαστό του τριαντάφυλλου: μια διαδικασία βιολογικής ζύμωσης νέας γενιάς που προστατεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έως το 2029.

* Η συγκέντρωση και το εξαιρετικό μοριακό φάσμα του καθιστούν το χυμό τριαντάφυλλου ένα πανίσχυρο ενεργό συστατικό** για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης. Σε απόλυτη συνέργεια, τα 22 μικροθρεπτικά συστατικά και ο χυμός τριαντάφυλλου προάγουν την επανόρθωση στο βάθος του δέρματος για ορατή διόρθωση των σημαδιών γήρανσης. *Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας FR2951461, ισχύει έως το 2029 με την επιφύλαξη της καταβολής των ετήσιων τελών. **Στον Dior. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, το δέρμα είναι ορατά πιο γεμάτο και λάμπει από υγεία χάρη στη βαθιά, εντατική θρέψη. Σε μόλις 1 εβδομάδα, δείχνει πιο σφριγηλό, πιο δυνατό και πιο λείο. Σε 1 μήνα: Η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται -28%* Το δέρμα ανορθώνεται +27%* Το δέρμα είναι πιο σφριγηλό +60%* Το δέρμα είναι πιο πυκνό +56%* Η εμφάνιση του περιγράμματος βελτιώνεται +66%* Το δέρμα δείχνει πιο νεανικό +68%* το 100% των γυναικών δηλώνουν ικανοποιημένες** το 98% των γυναικών προτείνουν το προϊόν** *Κλινική δοκιμή με αυτοαξιολόγηση από 34 γυναίκες για 4 εβδομάδες. **Τυφλή δοκιμή σε 60 γυναίκες στη διάρκεια 4 εβδομάδων.

Χρήση

1. Πιέστε την αντλία και πάρτε δύο έως τρεις δόσεις προϊόντος στην παλάμη σας. Με τις άκρες των δαχτύλων, απλώστε τον ορό σε όλο το πρόσωπο, από το κέντρο με κατεύθυνση προς τα έξω.
2. Πιέστε απαλά το πρόσωπο για να απορροφηθεί σε βάθος ο ορός. 3. Για να βελτιώσετε το περίγραμμα, κρατήστε το πηγούνι ανάμεσα στον δείκτη και το μεσαίο σας δάχτυλο και λειάνετε το δέρμα προς τα επάνω, κατά μήκος της γραμμής της γνάθου.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
DIOR PRESTIGE LE NECTAR
3348901243520 20
424,82
339,86
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα