Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!
BALLY, COPERNI & MULBERRY  -20% σε επιλεγμένες τσάντες και αξεσουαρ | Εφαρμόστε το κουπόνι FASHIONPROMO στο checkout.
DIOR

DIOR PRESTIGE LE CÉRÉMONIAL EXCEPTIONAL 3 WEEKS TREATMENT

Κωδικός προϊόντος: 00002476472
1627,57
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
DIOR CAPTURE TOTALE
Περιγραφή
Για πρώτη φορά*, ο Dior συγκεντρώνει την τεχνογνωσία του στο τριαντάφυλλο και το δέρμα για να δημιουργήσει το Dior Prestige Le Cérémonial, την εξαιρετικά αναζωογονητική περιποίηση του δέρματος. Βδομάδα με την εβδομάδα, αυτή η θεραπεία περιποίησης βοηθά στην αναζωογόνηση, την αναδόμηση και την αναπλήρωση του πιο στρεσαρισμένου δέρματος, χάρη σε 3 ισχυρά αποτελεσματικά ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ τυποι.
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 – ΑΝΑΖΩΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Η 1η θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδας είναι εμποτισμένη με λιπαρά εκχυλίσματα Rose de Granville, βιοπεπτίδια και AHA, για να βοηθήσει στην επαναφορά του καταπονημένου δέρματος και στην προετοιμασία του για το υπόλοιπο της τελετής. Το δέρμα αισθάνεται απαλό και φαίνεται πιο φρέσκο και λείο, με ανανεωμένη λάμψη.
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2 – LIFT: Η 2η θεραπεία περιποίησης δέρματος εγχέεται με χυμό Rose de Granville, μικροθρεπτικά συστατικά Rose de Granville και πεπτίδιο ανόρθωσης για την αναδόμηση της δομής του δέρματος. Το δέρμα φαίνεται αναδομημένο και τα περιγράμματα του προσώπου φαίνονται ενισχυμένα.
ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3 – ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ: Η 3η θεραπεία περιποίησης δέρματος εγχέεται με Ροζαπεπτίδιο και υαλουρονικό οξύ για την αναγέννηση της ύλης του δέρματος από τον πυρήνα μέχρι την επιφάνειά του. Το δέρμα εμφανίζεται ανανεωμένο, γεμάτο ζωή και μόνιμα πιο δυνατό και νεανικό.
Το Dior Prestige Le Cérémonial παρουσιάζεται σε ένα πολυτελές κόσμημα θήκης, ενισχυμένο από ένα τριαντάφυλλο πυξίδας, το σύμβολο της γραμμής.

* Στον Dior.
Χρήση
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ – CÉRÉMONIAL 1: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ: Λειάνετε και σμιλεύστε το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας όλη την επιφάνεια του αντίχειρα. Ξεκινήστε πραγματοποιώντας κινήσεις λείανσης στον λαιμό, από πάνω προς τα κάτω, από την περιοχή κάτω από το αυτί έως το στήθος. Έπειτα, ενώστε τους δύο αντίχειρες στη βάση του πηγουνιού και ακολουθήστε το περίγραμμα του προσώπου προς τα αυτιά, με φορά προς τα έξω. Επαναλάβετε αυτές τις κινήσεις αποσυμφόρησης και λείανσης στις γωνίες των χειλιών και στα πλαϊνά της μύτης, ολοκληρώνοντας την περιποίηση στο μέτωπο και στους κροτάφους, πάντα με φορά προς τα αυτιά.
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ – CÉRÉMONIAL 2: ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: Ανορθώστε τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χρησιμοποιώντας όλη την επιφάνεια της παλάμης. Ακολουθήστε το περίγραμμα του προσώπου και ανορθώστε τα χαρακτηριστικά με φορά προς τους κροτάφους. Επαναλάβετε αυτό το βήμα 3 φορές. Κατά τον ίδιο τρόπο, ανορθώστε τα χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας το μεσαίο δάχτυλο, από τη ρινοχειλική πτύχωση προς τα φρύδια, για τρεις συνεχόμενες φορές.
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ – CÉRÉMONIAL 3: ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ: Λυγίστε τα δάχτυλά σας και χρησιμοποιήστε το επίπεδο μέρος των αρθρώσεων, για να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο. Ξεκινήστε από το πηγούνι και κινηθείτε σταδιακά προς τα μάγουλα, τους κροτάφους και τέλος το μέτωπο, πάντα από το κέντρο προς τα άκρα του προσώπου.
Αφού ολοκληρωθούν οι 3 εβδομάδες, χρησιμοποιήστε τον ορό Dior Prestige La Micro-Huile de Rose Advanced Serum, για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της θεραπείας Le Cérémonial για 1 μήνα. Οι γυναίκες δηλώνουν ότι τα χαρακτηριστικά τους δείχνουν δύο φορές πιο καθορισμένα και πιο όμορφα, και το δέρμα τους δείχνει δύο φορές πιο επανορθωμένο, πιο νεανικό και πιο πυκνό*.
*Αυτοβαθμολόγηση από 30 γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα