Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Ενημερώνουμε οτι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

WELLA INSTA RECHARGE

WELLA PROFESSIONALS INSTA RECHARGE ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ

  • web exclusive
Κωδικός προϊόντος: 00000066760
30,00
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή
Η πούδρα Wella Professionals Insta Recharge, σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις, προσφέρει επαγγελματικές λύσεις προσωρινής βαφής ανάμεσα στις επισκέψεις στο κομμωτήριο. Πρόκειται για μια σύνθεση δερματολογικά ελεγμένη η οποία περιέχει έναν συνδυασμό μετάλλων και χρωστικών και η οποία προσκολλάται άμεσα στην τρίχα. Για αποτελέσματα εύκολης κάλυψης και οπτικού γεμίσματος, τα οποία φεύγουν με το πρώτο λούσιμο. Παρέχεται με βουρτσάκι για ελεγχόμενη εφαρμογή.

4 ΣΕ 1 ΛΥΣΕΙΣ ΒΑΦΗΣ
ΚΑΛΥΨΗ ΡΙΖΑΣ
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΝΤΑΥΓΕΙΩΝ
ΟΠΤΙΚΟ ΓΕΜΙΣΜΑ & ΠΥΚΝΩΣΗ
ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ
Χρήση
Εφαρμόστε σε λουσμένα, στεγνά μαλλιά. Βουρτσίστε τα μαλλιά για να απομακρύνετε υπολείμματα προϊόντων styling και ρύπων.

ΚΑΛΥΨΗ ΡΙΖΑΣ: Εφαρμόστε την πούδρα Insta Recharge απευθείας στην περιοχή στόχευσης με το βουρτσάκι χρησιμοποιώντας την πλατιά του πλευρά, με μία κίνηση τοποθέτησης (πατώντας ελαφρά). Επαναλάβετε έως ότου επιτευχθεί η επιθυμητή κάλυψη.
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΝΤΑΥΓΕΙΩΝ: Χωρίστε τα μαλλιά σύμφωνα με τη φυσική ή την επιθυμητή χωρίστρα. Κρατήστε τα μαλλιά επίπεδα και τεντωμένα. Χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι από την πλατιά του πλευρά για πιο πλατιά φλασάκια χρώματος ή από τη στενή πλευρά για φυσικά εφέ.
ΟΠΤΙΚΟ ΓΕΜΙΣΜΑ & ΠΥΚΝΩΣΗ: Εφαρμόστε την πούδρα Insta Recharge απευθείας στην περιοχή στόχευσης χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι με μία κίνηση τοποθέτησης (πατώντας ελαφρά). Επαναλάβετε έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΦΡΥΔΙΩΝ: Αρχίστε από την εσωτερική περιοχή των φρυδιών, χρησιμοποιώντας το άκρο με το σφουγγαράκι για να δημιουργήσετε την επιθυμητή ευκρίνεια.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

web exclusive

KOLESTON KIT
KOLESTON KIT