Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

DIOR

DIOR BACKSTAGE 9-EYESHADOW PALETTE

Κωδικός προϊόντος: 00002528958
61,84
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
DIOR SHADE FINDER
Περιγραφή
Dior Backstage Eye Palette 9-Eyeshadow Palette 001 NUDE ESSENTIALS

Δημιουργήστε πολλά look με τη Dior Backstage Eye Palette, τη παλέτα ματιών που δημιούργησε ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior. Εμπνευσμένη από τα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας Dior, αυτή η παλέτα ματιών με 9 εξαιρετικούς χρωματικούς συνδυασμούς περιλαμβάνει σκιές με ματ, περλέ, μεταλλικό, ιριδίζον και γυαλιστερό αποτέλεσμα. Ουδέτερες, κολακευτικές και με υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές, οι αποχρώσεις όλων των χρωματικών συνδυασμών της παλέτας Dior Backstage Eye Palette έχουν σχεδιαστεί, για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος και προσφέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα. Οι σκιές ματιών μπορούν να εφαρμοστούν και να αναμειχθούν με τα δάχτυλα ή με πινέλο.
Χρήση
Για ένα φυσικό look: 1. Εφαρμόστε μια πιο ανοιχτή απόχρωση στο κινητό βλέφαρο για να «ανοίξετε» το βλέμμα και, στη συνέχεια, μια πιο έντονη απόχρωση κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων για να καθορίσει το σχήμα το ματιών. 2. Φωτίστε, εφαρμόζοντας μια πιο ανοιχτή απόχρωση κάτω από το τόξο των φρυδιών και στην εσωτερική γωνία των ματιών για πιο «ανοιχτό» βλέμμα. Για τολμηρό look: 1. Εφαρμόστε μια πιο έντονη απόχρωση σε όλο το κινητό βλέφαρο, για να «ανοίξετε» το βλέμμα, και μια πιο σκούρα απόχρωση κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων, για να δώσετε ένταση. 2. Αναμίξτε σε όλο το κινητό βλέφαρο με κίνηση προς τα έξω. 3. Φωτίστε με μια πιο ανοιχτή απόχρωση κάτω από το τόξο των φρυδιών και στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δημιουργήσετε ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση στη δομή των ματιών.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

3 αποχρώσεις

Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα