







































LA CASA DE PAPEL | EPIC WEAR LINER STICKS
Κωδικός προϊόντος: 00000094551Τα πολυαγαπημένα μολύβια Epic Wear, τώρα σε limited edition για την έναρξη του τελευταίου κύκλου του La Casa De Papel. Με βελούδινη σύνθεση που εφαρμόζεται αβίαστα και στεγνώνει χαρίζοντας μεγάλη διάρκεια και αδιάβροχο φινίρισμα που αντέχει έως και 36 ώρες, χαρίζοντας στο μακιγιάζ σας απόλυτη σταθερότητα για να παραμένει αναλλοίωτο σε κάθε περίσταση και να φαίνεται φρέσκο όλη την ημέρα, σαν να το έχετε μόλις εφαρμόσει.
Επιλέξτε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και σύρετε τη μύτη του μολυβιού κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων ή στην πτύχωση για να δημιουργήσετε ένα τολμηρό εφέ. Αν χρειάζεται, ξύστε το μολύβι με οποιαδήποτε μικρή ξύστρα μολυβιών.
Επαγγελματική συμβουλή:
Εκμεταλλευθείτε την υψηλή διάρκεια 36 ωρών των μολυβιών Epic Wear και χρησιμοποιήστε τα για να δημιουργήσετε καλλιτεχνικά look στο πρόσωπο ή το σώμα.
Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές
- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
- ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ