Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

BLUE SCENTS

HOME FRAGRANCE OCEANIA

Κωδικός προϊόντος: 00000095333
18,90
Μέγεθος 100ml
1
Δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλο προϊόν
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Περιγραφή

Blue Scents Home Fragrance Oceania. Αυτό το αρωματικό χώρου με στικς διάχυσης αρωματίζει τον χώρο με ευχάριστο και ταυτόχρονα φρέσκο άρωμα. Διαρκεί περίπου 3 μήνες ανάλογα με το χώρο.
Blue Scents Home Fragrance Oceania αρωματική σύνθεση
Floral: αρώματα πλούσια σε έλαια ή εκχυλίσματα λουλουδιών. Οι γυναίκες συνήθως αγαπούν τα λουλουδάτα αρώματα. Είναι πιο απαλά, διακριτικά, για αυτό ίσως διαρκούν λιγότερο από τα υπόποιπα αρώματα. Θα βρούμε ωστόσο και σε αυτή την κατηγορία αρώματα εντονότερα και με μεγάλη διάρκεια. Η επιλογή των λουλουδιών καθορίζει τη βαρύτητα, αλλά και τη διάρκεια του αρώματος. Για παράδειγμα αρώματα με νότες γιασεμιού είναι πρωτίστως εντονότερα και δευτερευόντως έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.
Fresh: Οι φρέσκες νότες είναι ελαφριές και ταυτόχρονα συνήθως εσπεριδοειδείς. Για αυτό είναι δημοφιλείς σαν νότες κορυφής. Οι νότες του πορτοκαλιού, αλλά και του περγαμόντο δίνουν στο άρωμα τη φρεσκάδα και τη γλυκύτητα τους, ενώ από την άλλη το λεμόνι και το περγαμόντο έχουν πιο πικρή οξύτητα.
Marine: Οι θαλάσσιες νότες περιλαμβάνουν αρώματα θάλασσας, φυκιών ή άμμου. Τις ονομάζουμε και «ιωδιωμένες», «θαλάσσιες» αλλά και «οζονισμένες» νότες. Αρώματα αναζωογονητικά, φρέσκα και κυρίως διαυγή. Είναι δυνατά και για αυτό ευνόητα μας θυμίζουν αρώματα και μνήμες από τις καλοκαιρινές διακοπές.
Το Home Fragrance Oceania της Blue Scents χαρίζει ένα δροσερό άρωμα, ενώ παράλληλα αποπνέει φρεσκάδα θαλάσσιας αύρας στον χώρο.

Διαβάστε περισσότερα για τους Tρόπους Παράδοσης & τις Επιστροφές

  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα
Προστέθηκε στα αγαπημένα
Αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα