Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ

MULBERRY logo
Εμπνευσμένο από το πνεύμα της κληρονομιάς και τη στάση της εξέγερσης, το βρετανικό brand Mulberry δημιουργεί πολυτελή αξεσουάρ για την καθημερινή ζωή των σύγχρονων ανδρών και γυναικών.

Ιδρύθηκε στο Somerset της Αγγλίας το 1971 από το νεαρό επιχειρηματία Roger Saul, η κληρονομιά της εταιρείας είναι στην παραγωγή όμορφων και πρακτικών δερμάτινων τσαντών. Ξεκίνησε σαν μια οικογενειακή επιχείρηση όπου τα αξεσουάρ σχεδιάστηκαν γύρω από ένα τραπέζι κουζίνας. Η Mulberry σήμερα είναι πλέον υπερήφανη που είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής δερμάτινων ειδών πολυτελείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με δύο εργοστάσια στο Somerset. Το Rookery και το Willows φιλοξενεί μια κοινότητα με πάνω από 600 Βρετανούς τεχνίτες, που είναι περήφανοι που συνεχίζουν μια παράδοση χειροτεχνίας και ποιότητας με iconic τσάντες που θα μείνουν για μια ζωή.

Από το 2015, ο δημιουργικός διευθυντής Johnny Coca έχει οδηγήσει τα στούντιο σχεδιασμού στο Λονδίνο, όπου ρούχα και παπούτσια σχεδιάζονται μαζί με τις τσάντες. Ο ίδιος, έχει πάντα το πάθος για την αρχιτεκτονική που επηρεάζει έντονα την προσέγγισή του στη μόδα και το σχεδιασμό σήμερα, με αποτέλεσμα να φέρνει μια νέα και προοδευτική πνοή της βρετανικής κληρονομιάς.
Καθαρισμός Όλων
ΦΙΛΤΡΑ
9 PRODUCTS
Newest
  • Newest
  • Brand
  • Αύξουσα τιμή
  • Φθίνουσα τιμή
circle loader

MULBERRY

ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ

1.095,00€

MULBERRY

ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ

1.095,00€

MULBERRY

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

335,00€

MULBERRY

ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ

1.095,00€

MULBERRY

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ

950,00€

MULBERRY

ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ

950,00€

MULBERRY

ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ

595,00€

MULBERRY

ΤΣΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ

1.095,00€

MULBERRY

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ

1.150,00€