Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Trend Report

ICONIC ELEGANCE

Πρωταγωνιστές σε κάθε ενημερωμένη ανδρική γκαρνταρόμπα, το πρακτικό Non-Iron πουκάμισο και το «πανταχού παρόν» navy blazer αποτελούν θεμελιώδη κομμάτια της κλασικής ένδυσης κάθε πραγματικού gentleman. Με την υπογραφή της Brooks Brothers...

news
Πρωταγωνιστές σε κάθε ενημερωμένη ανδρική γκαρνταρόμπα, το πρακτικό Non-Iron πουκάμισο και το «πανταχού παρόν» navy blazer αποτελούν θεμελιώδη κομμάτια της κλασικής ένδυσης κάθε πραγματικού gentleman. Με την υπογραφή της Brooks Brothers, τα θρυλικά αυτά ρούχα έχουν γράψει το δικό τους κεφάλαιο στην ιστορία της διαχρονικής κομψότητας βάζοντας τη σφραγίδα τους στην εποχή όπου έκαναν την εμφάνισή τους. Με βαριά κληρονομιά αλλά και μοντέρνα σχεδιαστική ματιά, ο διάσημος οίκος διατηρεί τη θέση του στην κορυφή με ολοκληρωμένες σειρές για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.


In the navy
Αφοσιωμένη στη μακρά παράδοσή της, η Brooks Brothers δημιουργεί για περισσότερα από 150 χρόνια το αυθεντικό blazer με τα χρυσά κουμπιά και το χαρακτηριστικό navy blue χρώμα, επίσημο ένδυμα των Yacht Club, καθώς και κάθε άλλου ιστιοπλοϊκού γεγονότος. Το υπέρκομψο κομμάτι δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των gentlemen αλλά βάζει πλώρη και για νέες κατακτήσεις, τόσο στην γυναικεία όσο και στην παιδική γκαρνταρόμπα.

Non-iron is born
Το 1953 είναι η χρονιά-σταθμός για το πρωτοποριακό portfolio του οίκου, καθώς τότε παρουσίασε το πρώτο Non-Iron πουκάμισο. Άνοιξε το δρόμο για το εξελιγμένο 100% Cotton Non-Iron πουκάμισο με την απαλή υφή από φυσικό βαμβάκι, το οποίο από το 1998 μέχρι και σήμερα είναι ένα μοναδικό δείγμα πρακτικότητας και κομψότητας και ένα από τα πλέον best-seller κομμάτια της Brooks Brothers σε άνδρες και γυναίκες.


Ιnfo: Βρείτε τα εμβληματικά ρούχα του οίκου στα shop-in-shop της Brooks Brothers στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή & Mediterranean Cosmos.
SHARE THIS