Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Trend Report

LEVI'S CALIFORNIAN STYLE

Στην ανδρική συλλογή κυριαρχεί το χαλαρό cool καλιφορνέζικο πνεύμα και συναντάμε κλασσικά κομμάτια όπως το τζιν jacket ή το Madras shirt με νέα όψη και σε νέα υφάσματα....

news
Η νέα καλοκαιρινή συλλογή αντλεί έμπνευση από την έννοια "The New Californian" και αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία και την κληρονομιά της Levi's και στο resort lifestyle από τα μέσα της δεκαετίας του '60. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το stylish, ζωηρό και νεανικό παλμό που αντιπροσωπεύει το street style της "Χρυσής Πολιτείας", της Καλιφόρνια.Στην ανδρική συλλογή κυριαρχεί το χαλαρό cool καλιφορνέζικο πνεύμα και συναντάμε κλασσικά κομμάτια όπως το τζιν jacket ή το Madras shirt με νέα όψη και σε νέα υφάσματα. Τα εικονικά Levi's 501® jeans συνεχίζουν να εξελίσσονται προσαρμόζοντας το στυλ και την εφαρμογή τους στις σύγχρονες ανάγκες του μοντέρνου άνδρα. Ενδιαφέρουσα άφιξη είναι η συνεργασία με τον graphic artist Jim Phillips και την capsule collection με πολύχρωμα t-shirts που δημιούργησε με βασικό θέμα τη χαλαρή ατμόσφαιρα του surf.
Επίσης, η σειρά Levi’s® Commuter® συνεχίζει τις διαδρομές της μέσα στην πόλη, με φετινή προσθήκη τις άψογες στυλιστικές επιλογές για ανθρώπους που κινούνται -εκτός από το ποδήλατο- και με λεωφορείο, μετρό ή με τα πόδια στην πόλη.

INFO: Τις νέες συλλογές της LEVI'S μπορείτε να τις βρείτε στο attica, City Link.
SHARE THIS