Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Trend Report

SWATCH ENTUSIASMO!

Το ποδόσφαιρο είναι ένα δημοφιλές άθλημα που αγαπούν άνθρωποι όλων των ηλικιών παγκοσμίως. Το πάθος κορυφώνεται στις συναρπαστικές διοργανώσεις καθώς οι φίλαθλοι χειροκροτούν τις επιτυχίες των ηρώων των γηπέδων....

news
Το ποδόσφαιρο είναι ένα δημοφιλές άθλημα που αγαπούν άνθρωποι όλων των ηλικιών παγκοσμίως. Το πάθος κορυφώνεται στις συναρπαστικές διοργανώσεις καθώς οι φίλαθλοι χειροκροτούν τις επιτυχίες των ηρώων των γηπέδων.  Η ενθουσιώδης υποστήριξη διαφόρων ειδών sports είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη φιλοσοφία της Swatch, και τιμώντας την τεράστια απήχηση και αγάπη για το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία, δημιούργησε ένα σπέσιαλ μοντέλο New Gent Lacquered, το ENTUSIASMO. 

Το ENTUSIASMO «κλέβει» τα χρώματα της σημαίας της Βραζιλίας: το πράσινο, το κίτρινο, το μπλε και το λευκό. Η σημαία αποτυπώνεται και στο θηλάκι του ρολογιού. Οι φίλοι κάποιας συγκεκριμένης ομάδας έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ξεχωριστά ένα ή περισσότερα θηλάκια με τις σημαίες 31 χωρών. Για τους ακόμη πιο παθιασμένους φίλους του ποδοσφαίρου κυκλοφορεί και ένα ολοκληρωμένο σετ που περιλαμβάνει και τις 31 σημαίες των χωρών που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. 

Το ENTUSIASMO κυκλοφορεί σε συσκευασία με special sleeve που αφήνει ένα «παραθυράκι» ανοικτό για να αποκαλύπτεται το καντράν του ρολογιού. Όπως το ρολόι, έτσι και η συσκευασία είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της σημαίας της Βραζιλίας, και είναι στολισμένη με ένα μοτίβο λευκών διχτυών σε ένα φόντο πράσινου γρασιδιού και μια θριαμβευτική κραυγή, “GOOOOALL!!!” σε εκτυφλωτικό κίτρινο!


INFO: Ανακαλύψτε τα νέα SWATCH στα attica City Link & Golden Hall.
SHARE THIS