Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Trend Report

THE MASTERMIND

Μπορείτε να βρείτε έμπνευση στα πάντα*» ξεκινάει ο τίτλος του βιβλίου του Sir Paul Smith, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του βρετανικού tailoring για σχεδόν 4 δεκαετίες....

news
Μπορείτε να βρείτε έμπνευση στα πάντα*» ξεκινάει ο τίτλος του βιβλίου του Sir Paul Smith, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του βρετανικού tailoring για σχεδόν 4 δεκαετίες. Σήμερα, έχει περισσότερα από 300 καταστήματα ανά τον κόσμο και το πιο πιστό fan club, με αποτέλεσμα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ με την υπογραφή του, να είναι η άφιξη του χειμώνα στα πολυκαταστήματα attica. Από το στιλ του Morrissey, που αποτελεί το ερέθισμα για τη φετινή χειμερινή συλλογή PS BY PAUL SMITH, μέχρι το στιλ του καλλιτέχνη Jean-Michel Basquiat, έμπνευση για τη σειρά PAUL SMITH JEANS F/W 2013-4, όλα μπορούν να γίνουν δημιουργικό καύσιμο στον κινητήρα του. Άλλωστε, αποδεικνύει σε κάθε πατρόν ότι είναι συλλέκτης ιδεών, όπως και παράξενων αντικειμένων, π.χ. παλιών φωτογραφικών μηχανών ή vintage παιχνιδιών. Με όλα αυτά τα memorabilia, εδώ και εκεί, καθώς και με σκίτσα για 14 συλλογές, το γραφείο του είναι μονίμως «πηγμένο»: μπορείτε να το θαυμάσετε σε αναπαράσταση στο Design Museum του Λονδίνου, στο πλαίσιο μιας ρετροσπεκτίβας στο έργο του. Και ο τίτλος του βιβλίου συνεχίζει: «*και αν δεν μπορείτε, κοιτάξτε ξανά». Αυτή τη φορά, στα πολυκαταστήματα attica.INFO: Βρείτε τις νέες ανδρικές συλλογές PS BY PAUL SMITH & PAUL SMITH JEANS στα attica City Link, Golden Hall και Mediterranean Cosmos.
SHARE THIS