Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Trend Report

Τα Lacoste Court Slam είναι τα sneakers που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας

Η επιτομή του chunky athleisure έχει το όνομα Lacoste Court Slam γι 'αυτή τη σεζόν.

news

The 1990s are back! Αυτό σημαίνει ότι κάθε στοιχείο που θυμίζει αυτή τη δεκαετία της μόδα είναι επίκαιρο. Αυτό συμβκαι με τα Lacoste Court Slam, τα sneakers που σχεδίασε η Lacoste με έμπνευση τα iconic παπούτσια του tennis, από τη δεκαετία του 1990.

news

Unisex σχέδιο με bold σχήμα για bold προσωπικότητες. Έτσι περιγράφει η Lacoste αυτά τα νέα παπούτσια που μόλις κυκλοφόρησαν και υπόσχονται να χαρίσουν επιπλέον πόντους στιλ και άνεσης σε κάθε εμφάνισή σας. Τα Lacoste Court Slam είναι διαθέσιμα σε δέρμα και σουέντ, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ και τις ανάγκες σας. Πρόκειται για ένα premium σχέδιο παπουτσιών, χωρίς τον γνωστό πράσινο croc, εμπνευσμένο από τα αρχεία του brand αλλά και το iconic πνεύμα των 1990s που έτσι κι αλλιώς αναβιώνεται τις τελευταίες σεζόν στη μόδα, πολύ έντονα.

Ποιος είπε ότι τα ugly sneakers δεν μπορούν να είναι και όμορφα; Η επιτομή του Chunky Athleisure είναι τα Lacoste Court Slam και, αν θέλετε να δημιουργήσετε το πιο updated σύνολο με casual διάθεση, πρέπει να τα αποκτήσετε.

SHARE THIS