Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Trend Report

Οι πιο καλοκαιρινές Havaianas που μπορείτε να φανταστείτε βρίσκονται σ' αυτή τη συλλογή

Η ανδρική συλλογή Hype είναι σχεδόν έργο τέχνης!

news

Οι Havaianas είναι έντονα συνυφασμένες με το καλοκαίρι. Δεν νοείται βαλίτσα διακοπών που δεν περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα ζευγάρι. Φτιαγμένες από μαλακό υλικό υψηλής ποιότητας, είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στον ήλιο και στη θάλασσα και εκτός αυτού, είναι και πάρα πολύ άνετες. Οι αγαπημένες flip flops όλων αυτή τη σεζόν παρουσιάζουν ακόμα μία ιδιαίτερη συλλογή για τον άνδρα.

news

Η Hype συλλογή των Havaianas είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό μπορείτε να φανταστείτε. Κι όμως γίνεται. Οι αγαπημένες μας σαγιονάρες εμπνέονται από το καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζουν σχέδια με φωτογραφίες από μοναδικά καλοκαιρινά τοπία. Από το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, μέχρι την πιο γαλάζια, γεμάτη κόσμο παραλία, φέτος τα Hype Models της Havaianas είναι κάτι παραπάνω από απλές flip flops, είναι έργα τέχνης.

Τα Hype Models της Havaianas είναι ιδανικά για κάθε άνδρα, μιας και μπορούν να ταιριάξουν με ένα basic, μονόχρωμο μαγιό, ή να γίνουν το αξεσουάρ που θα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ένα ενδιαφέρον mix 'n' match στην παραλία.

Εκτός λοιπόν από τις κλασικές μονόχρωμες Havaianas που σίγουρα έχετε ήδη στη συλλογή σας, φέτος το καλοκαίρι προσθέστε και ένα σχέδιο από τη Hype σειρά για να κάνετε τη διαφορά. Ποιος δεν εκτιμάει άλλωστε τα ξεχωριστά αξεσουάρ;

Info: Μπορείτε να βρείτε τις συλλογές Havaianas στα attica City Link & Golden Hall.

SHARE THIS