Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να τα απενεργοποιήσετε δείτε το πώς εδώ.
Μάθετε περισσότερα ΑΠΟΔΟΧΗ
Trend Report

TOMMY HILFIGER LONDON COLLECTIONS

Για 9η συνεχή σεζόν, ο Tommy Hilfiger υποστηρίζει την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και συνδιοργανώνει ένα δείπνο στο Cafe Monico στο Λονδίνο με τον Dylan Jones, διευθυντή έκδοσης του Βρετανικού GQ, για να γιορτάσουν την έναρξη της London Collections:...

news
Για 9η συνεχή σεζόν, ο Tommy Hilfiger υποστηρίζει την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου και συνδιοργανώνει ένα δείπνο στο Cafe Monico στο Λονδίνο με τον Dylan Jones, διευθυντή έκδοσης του Βρετανικού GQ, για να γιορτάσουν την έναρξη της London Collections: Men Spring 2017.

Από την στιγμή της δημιουργίας του θεσμού London Collections: Men τον Ιούνιο του 2012, το εποχιακό δείπνο που παραθέτει ο Tommy Hilfiger έχει γίνει σταθερό στοιχείο αναφοράς του ημερολογίου της εβδομάδας μόδας καθώς φέρνει σε επαφή σχεδιαστές, ισχυρούς ανθρώπους της βιομηχανίας της μόδας και παγκόσμια media προκειμένου να γιορτάσουν την εξιστόρηση της ιστορίας της αντρικής μόδας και του φημισμένου σχεδιαστικού ταλέντου του θεσμού. 

Σε συνέχεια ενός cocktail party στο Café Monico, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα δείπνο όπου ο Tommy Hilfiger και ο Dylan Jones, που είναι και ο Πρόεδρος της London Collections: Men, καλωσόρισαν ένα μεγάλο αριθμό από διεθνείς εκπροσώπους των media της μόδας, αντιπροσώπους του λιανικού εμπορίου και VIPs. 

«Η London Collections: Men αποτελεί ένα πεδίο δράσης για τους σπουδαιότερους σχεδιαστές αντρικής μόδας του κόσμου, και είμαι ευτυχής που συνεχίζω να υποστηρίζω ξανά αυτή την εκδήλωση για την Άνοιξη του 2017» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Από το λανσάρισμα της πρώτης μου συλλογής το 1985, η αντρική ένδυση έχει γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κληρονομιάς και των εργασιών του brand Tommy Hilfiger. Είναι πάντα αναζωογονητικό να παρακολουθείς την βιομηχανία να συγκεντρώνεται σεζόν με τη σεζόν για να γιορτάζει τα επιτεύγματα και την επιτυχή συνέχεια της αντρικής μόδας». 

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνδιοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση για άλλη μία φορά με τον Tommy», δήλωσε ο Dylan Jones, Διευθυντής Έκδοσης του Βρετανικού GQ. «Έχει υπάρξει τεράστιος υποστηρικτής της London Collections: Men από την αρχή και είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση να γιορτάζουμε μαζί τα απίστευτα ταλέντα στην ανδρική ένδυση εδώ και αυτή την σεζόν». 
SHARE THIS