ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΤΣΑΝΤΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αγοράστε τώρα online

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για beauty παραγγελίες 45€ και άνω!

SALE -10%
Μοιραστείτε το!

HELIOCARE ULTRA ORAL

HELIOCARE Κωδικός προϊόντος: 00000077436
33,50 € 30,15 €
Επιλέξτε:

HELIOCARE ULTRA ORAL

Περιγραφή
Οι κάψουλες HELIOCARE ULTRA ΟRAL 30 pieces περιέχουν Fernblock®, εκχύλισμα του Polypodium leucotomos, και άλλα φυσικά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες σαν αποτέλεσμα των μεταβολικών διεργασιών ή της έκθεσης στους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, όπως είναι η έκθεση στον ήλιο.
Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις και φωτοευαισθησία σε ορισμένους ανθρώπους και είναι άμεση αιτία φωτογήρανσης του δέρματος.
Οι κάψουλες HELIOCARE ULTRA ΟRAL περιέχουν Βιταμίνες C και Ε που συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων απο το οξειδωτικό στρες.
ΧΡΗΣΗ
Χρήση: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο, λάβετε και δεύτερη κάψουλα 4 ώρες αργότερα. Κατά την έκθεση στον ήλιο, είναι σημαντική η χρήση τοπικού αντηλιακού προϊόντος σε επαρκή ποσότητα.

TA ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΥΓΙΕΙΝΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ