ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΤΣΑΝΤΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αγοράστε τώρα online

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για beauty παραγγελίες 45€ και άνω!

Μοιραστείτε το!
Web Exclusive

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

BIOTEN Κωδικός προϊόντος: 00000077507
2,59 € 200ml
1
Δεν υπάρχει απόθεμα Ενημέρωση Διαθεσιμότητας
Περιγραφή
Bioten αντιβακτηριδιακή αλκοολούχος αντισηπτική λοσιόν Antibacterial Spray Lotion 200ml.
Εξουδετέρωση των βακτηριδίων στην περιοχή των χεριών.
Με σύνθεση σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).
ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, γυμνές φλόγες, θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. Να διατηρείται δροσερό. Να διατηρείται ο περιέκτης ερμητικά κλειστός. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη ή την ετικέτα του προϊόντος. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ περιφερειακούς/ εθνικούς / διεθνείς κανονισμούς.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό.
ΧΡΗΣΗ
ΧΡΗΣΗ: Αντισηπτική λοσιόν χεριών κατάλληλη για την ταχεία απολύμανση των χεριών σας χωρίς σαπούνι και νερό.
ΟΔΗΓΙΕΣ: Βάλτε μία ποσότητα λοσιόν στην παλάμη σας και απλώστε καλά στα χέρια σας με ελαφρύ τρίψιμο μέχρι να στεγνώσει. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Μόνο για εξωτερική χρήση. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε άμεσα ιατρική συμβουλή. Αποφύγετε την επαφή με τα ρούχα γιατί μπορεί να τα αποχρωματίσει. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος. Επιτηρείτε τα παιδιά κάτω των 6 ετών όταν χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν κατάποση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Δραστική ουσία: Σε κάθε 100 ml περιέχονται 80 ml αιθυλικής αλκοόλης/ Ethanol (CAS 64-17-5; EC 200-578-6) Αρ. Αδείας ΕΟΦ 47218/30-4-2020
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ