ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

με κάθε beauty παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για beauty παραγγελίες 45€ και άνω!

SALE -15% ΝΕΟ!
Μοιραστείτε το!

ORCHIDEE IMPERIALE THE MICRO-LIFT CONCENTRATE

GUERLAIN Κωδικός προϊόντος: 00000092354
489,55 € 416,12 € 30ml
Περιγραφή
Orchidee Imperiale The Micro-Lift Concentrate 30ml

Η Orchidée Impériale είναι μια εξαιρετική ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης, γνωστή για την αποτελεσματικότητά της στα σημάδια γήρανσης του δέρματος και την αισθητική απόλαυση της υφής της. Ενσωματώνει το πνεύμα τελειότητας για το οποίο είναι γνωστός ο οίκος Guerlain: οι τελευταίες ανακαλύψεις στη μακροζωία του δέρματος, η μοναδική τεχνογνωσία της σύνθεσης και μια σπάνια και πολύτιμη πρώτη ύλη, η ορχιδέα. Ένα φαινόμενο μακροζωίας, η ορχιδέα είναι το πιο ανεπτυγμένο είδος στο φυτικό βασίλειο. Πεπεισμένος για τις εξαιρετικές δυνατότητές του, ο Guerlain δημιούργησε το πρώτο της ερευνητικό κέντρο αφιερωμένο σε ένα μόνο συστατικό: το Orchidarium®.
Η απόλυτη αλχημεία της τεχνολογίας και της φύσης, το Micro-Lift Concentrate συνδυάζει μικροενθυλάκωση τελευταίας γενιάς με την εξαιρετική δύναμη της μακροζωίας της ορχιδέας. Η υψηλή φυσική σύνθεση συστατικών* με 7.000 μικρογλυπτές λειτουργεί σαν μια σειρά μικρο-ανυψωτικών σωματιδίων στο δέρμα. Έχει ορατό αποτέλεσμα ανύψωσης 46 ° **, τυλίγοντας το δέρμα με έντονη άνεση. Το 95% των γυναικών διαπιστώνει ότι το δέρμα τους φαίνεται ανυψωμένο ***. Αυτός ο ορός προσφέρει μακροχρόνια ανυψωτική δράση και βελτιώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης. Αποτελείται από 92% φυσικά συστατικά*, αυτή η φόρμουλα συγχωνεύεται με το δέρμα και το περιβάλλει σε ένα σφιχτό αλλά άνετο πλέγμα. Το δέρμα σταθεροποιείται αμέσως. Μέρα με τη μέρα, φαίνεται εξαιρετικά σμιλεμένη: τα περιγράμματα του προσώπου είναι πιο καθορισμένα.

*Αποτελείται από 92% φυσικά προερχόμενα συστατικά (σύμφωνα με το ISO 16128, συμπεριλαμβανομένου του νερού. Το υπόλοιπο 8% βοηθά στη βελτιστοποίηση της ακεραιότητας της φόρμουλας με την πάροδο του χρόνου).
** Δοκιμή οργάνου με τη μέθοδο του πεδίου μετατόπισης, 32 γυναίκες, μέσος όρος παρατηρούμενης μετατόπισης 0,45mm άμεσα.
*** Δοκιμή κατά τη χρήση, 61 γυναίκες, μετά από χρήση 1 μήνα, δύο φορές την ημέρα
ΧΡΗΣΗ
Εφαρμόστε το Micro-Lift Concentrate πρωί και βράδυ μετά το Essence-in-Lotion και πριν από την Orchidée Impériale The Cream. Για να βελτιστοποιήσετε τα αποτελέσματα του νέου συμπυκνώματος Micro-Lift, δοκιμάστε το νέο μοντέλο ανύψωσης προσώπου εμπνευσμένο από επαγγελματικές τεχνικές γλυπτικής που αναπτύχθηκαν από το Guerlain Spas & Institutes.

1. Ζεστάνετε απαλά τους μύες του προσώπου με μια γρήγορη σάρωση με τα δύο χέρια
2. Έντονο τσίμπημα ανύψωσης: Τσιμπήστε το δέρμα μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη
3. Energetic Lifting Fist Bump: Με τα δύο χέρια ταυτόχρονα, οι γροθιές σας στα μάγουλά σας.
4. Ανύψωση μυϊκών διατάσεων: Σκουπίστε αργά με τα δύο χέρια σε επαφή με το δέρμα από την παλάμη στον καρπό
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ