ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

με κάθε beauty παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις παραγγελίες!

Μοιραστείτε το!
Web Exclusive

ANTI-AGE AMPOULES VITAMIN C

BIOTEN Κωδικός προϊόντος: 00000086143
13,45 € 7x1,3ml
Περιγραφή
Οι αµπούλες λάµψης και αντιγήρανσης bioten VITAMIN C περιέχουν 5% ισχυρό σύµπλεγµα βιταµίνης C και ενός αµινοξέος που ενισχύει τη λάµψη. Η σταθερή και υψηλής ανεκτικότητας βιταµίνη C βοηθάει στην προστασία του δέρµατος από ερεθισµούς και δρα ενάντια στην αντιγήρανση. Οι αµπούλες λάµψης και αντιγήρανσης bioten VITAMIN C είναι η καθηµερινή δόση ενέργειάς σας. Αποτελούνται από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και περιέχουν 5% ισχυρό σύµπλεγµα βιταµίνης C και ενός αµινοξέος που ενισχύει τη λάµψη. Η σταθερή και υψηλής ανεκτικότητας βιταµίνη C βοηθάει στην προστασία του δέρµατος από ερεθισµούς και δρα ενάντια στην αντιγήρανση. Μετά από 15 µέρες: Η εµφάνιση λεπτών γραµµών και ρυτίδων µειώνεται, 75% των γυναικών συµφωνούν*. Το δέρµα φαίνεται πιο φωτεινό, οι σκούρες κηλίδες και ο αποχρωµατισµός µειώνονται**. *Αυτό-αξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερµατολόγου, 24 γυναίκες. **Κλινικός εργαστηριακός έλεγχος υπό την επίβλεψη δερµατολόγου, 10 γυναίκες ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ: - 95% Συστατικά Φυσικής Προέλευσης - Σταθερή και υψηλής ανεκτικότητας βιταµίνη C
ΧΡΗΣΗ
1. Κρατήστε την αµπούλα όρθια και χτυπήστε απαλά το καπάκι έτσι ώστε η φόρµουλα να πέσει στο σώµα της αµπούλας.
2. Σπάστε το καπάκι χρησιµοποιώντας το πλαστικό απλικατέρ ή µία πετσέτα.
3. Τοποθετήστε απαλά το πλαστικό απλικατέρ στο σώµα της αµπούλας και πιέστε την για να ρίξετε την φόρµουλα στην παλάµη του χεριού σας.
4. Εφαρµόστε 1 αµπούλα καθηµερινά σε καθαρό πρόσωπο και λαιµό αποφεύγοντας την περιοχή των µατιών. Αφήστε την να απορροφηθεί εντελώς. Χρησιµοποιήστε τη ιδανικά τη νύχτα. Εάν χρησιµοποιηθεί την ηµέρα, προτείνεται η χρήση αντιηλιακού µετά την εφαρµογή της.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΣΗ & Η ΕΝΕΣΗ.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
5% ισχυρό σύµπλεγµα βιταµίνης C και ενός αµινοξέος
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ