ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

με κάθε beauty παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις beauty παραγγελίες!

Μοιραστείτε το!

DIOR BACKSTAGE GLOW FACE PALETTE

DIOR Κωδικός προϊόντος: 00000082240
50,15 € 40,12 €
Περιγραφή
Η εμβληματική, πολλαπλών χρήσεων παλέτα μακιγιάζ προσώπου. Η Dior Backstage Glow Face Palette είναι ο μυστικός σύμμαχος των makeup artist του Dior για να προσθέτουν άμεσα λάμψη με επαγγελματικά αποτελέσματα, από φυσική λάμψη υγείας έως έντονη λάμψη. Η σειρά Dior Backstage έχει δημιουργήσει 3 νέες* παλέτες μακιγιάζ. Κάθε παλέτα παρουσιάζει τέσσερεις αποχρώσεις με χρυσούς τόνους για τη δημιουργία ποικίλων αποτελεσμάτων μακιγιάζ που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος:
- Η Pure Gold χαρίζει ένα αυθεντικό κίτρινο χρυσό: κίτρινες και πλατινέ χρυσές αποχρώσεις με μεταλλικό αποτέλεσμα, αυθεντικές χρυσές αποχρώσεις με έντονο αποτέλεσμα και ζεστό χρυσό με ιριδίζον αποτέλεσμα.
– Η Rose Gold παρουσιάζει χρυσό, εμπλουτισμένο με ρόδινη λάμψη: περλέ και καθαρές ροζ αποχρώσεις με έντονο αποτέλεσμα, ρόδινες χρυσές και χρυσές ροδακινί αποχρώσεις με μεταλλικό αποτέλεσμα.
-Η Copper Gold παρουσιάζει χρυσούς με ζεστούς χάλκινους τόνους: ένα κοραλί με αποτέλεσμα γκλίτερ, χάλκινές αποχρώσεις με μεταλλικό αποτέλεσμα, μπρονζέ με ιριδίζον αποτέλεσμα και χρυσές μπρονζέ με έντονο αποτέλεσμα.

*Στον Dior.
Η Dior Backstage Glow Face Palette γίνεται ένα με το δέρμα και ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος, η πολλαπλών χρήσεων παλέτα λάμψης πετυχαίνει όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι εξαιρετικά λεπτές υφές που περιέχει η Glow Face Palette είναι συγκεντρωμένες σε περλέ χρωστικές για ρυθμιζόμενη ένταση, από διακριτική λάμψη έως μια αχτίδα φωτός για απίστευτα φυσική ακτινοβολία. 3 νέες* Glow Face Palette για να επιλέξετε:
-Η αρμονία Pure Gold παρουσιάζει το αυθεντικό κίτρινο χρυσό, την έμπνευση πίσω από την γκάμα των 4 αποχρώσεων.
-Η αρμονία Rose Gold παρουσιάζει ένα χρυσό, εμπλουτισμένο με ρόδινη λάμψη μέσω 4 ροζ αποχρώσεων με χρυσή ιριδίζουσα λάμψη.
-Η αρμονία Copper Gold παρουσιάζει ένα θερμό χρυσό από χάλκινους τόνους μέσω 4 χάλκινων αποχρώσεων.
* Στον Dior.
«Το παιχνίδι με τις διαφορετικές αποχρώσεις, ανεξάρτητα από τον τόνο δέρματος, τολμώντας όλους τους συνδυασμούς και η δημιουργία του προσωπικού σας λουκ με επαγγελματικό αποτέλεσμα – αυτό είναι το πνεύμα της σειράς Dior Backstage. Η προσθήκη της σεζόν αποκαλύπτει το εσωτερικό σας φως και επιτρέπει στη λάμψη σας να αναδειχθεί. Γκλίτερ & λάμψη, αυτό θέλουμε για τη γιορτινή περίοδο!», Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του μακιγιάζ Dior.
«Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, εφαρμόστε απλώς με τα ακροδάχτυλά σας ή ένα πινέλο για έντονα, μεταλλικό αποτέλεσμα, ή ένα κομμάτι βαμβάκι για να απαλύνεται το αποτέλεσμα το προϊόντος και να πετύχετε ένα πιο σατινέ στυλ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα χρώμα ή να αναμείξετε δύο, τρία ή ακόμα και τέσσερεις αποχρώσεις για να πετυχαίνετε ένα μοναδικό μακιγιάζ κάθε φορά.», Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior.
ΧΡΗΣΗ
1. Χρησιμοποιώντας το πινέλο Kabuki n°17, εναποθέστε ποσότητα με το highlighter στα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης, το τόξο του έρωτα και το πηγούνι 2. Χρησιμοποιώντας το πινέλο n°16, εφαρμόστε το ρουζ στα ζυγωματικά.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ