ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

με κάθε beauty παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις beauty παραγγελίες!

Μοιραστείτε το!

DIOR BACKSTAGE AMBER NEUTRALS PALETTE

DIOR Κωδικός προϊόντος: 00000062815
52,20 € 41,76 €
Amber Neutral
Περιγραφή
Η Dior Backstage Amber Neutrals Eye Palette είναι ο μυστικός σύμμαχος των makeup artist του Dior για να δημιουργήσουν μια ποικιλία επαγγελματικών αποτελεσμάτων στα μάτια, από τα πιο φυσικά έως τα πιο έντονα. Εμπνευσμένη από την ενέργεια των παρασκηνίων των επιδείξεων μόδας και τις ουσιαστικές ανάγκες των makeup artist, η Dior Backstage Amber Neutral Eye Palette περιλαμβάνει αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλους τους τόνους του δέρματος σε ρυθμιζόμενες ματ και ιριδίζουσες υφές για τέλεια μάτια.
ΧΡΗΣΗ
1. Εφαρμόστε το primer σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο.
2. Προσθέστε χρώμα με μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση στην αψίδα του φρυδιού.
3. Χαρίστε ένταση στα μάτια εφαρμόζοντας μια πιο τολμηρή απόχρωση κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και στην εξωτερική γωνία του ματιού.
4. Δώστε βάθος στο βλέμμα εφαρμόζοντας μια πιο σκούρα απόχρωση κάτω από το μάτι και στη συνέχεια απλώστε.

Για φυσικό αποτέλεσμα:
1. Εφαρμόστε μια πιο έντονη απόχρωση σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο για να διευρύνετε το βλέμμα και στην συνέχεια, προσθέστε μια πιο σκούρα απόχρωση κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων για ορισμό.
2. Δώστε έμφαση εφαρμόζοντας μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά κάτω από την αψίδα του φρυδιού και στην εσωτερική γωνία για να διευρύνετε το βλέμμα.

Για τολμηρό αποτέλεσμα:
1. Εφαρμόστε μια πιο έντονη απόχρωση σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο για να διευρύνετε το βλέμμα και στην συνέχεια, προσθέστε μια πιο σκούρα κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων για ορισμό.
2. Απλώστε με κατεύθυνση προς τα έξω σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο.
3. Δώστε έμφαση εφαρμόζοντας μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά κάτω από την αψίδα του φρυδιού και στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δημιουργήσετε μια ακόμα πιο έντονη αντίθεση που δομεί τα μάτια.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ