ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

με κάθε beauty παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις beauty παραγγελίες!

Μοιραστείτε το!
Limited Edition

UNNAMED EAU DE PARFUM

BYREDO Κωδικός προϊόντος: 00000072100
197,60 € 100ml
Νότες Κορυφής Gin, Ροζ Πιπέρι
Νότες Καρδιάς Ίριδα, Βιολέτα
Νότες Βάσης Βρύα Δέντρου, Έλατο
Περιγραφή
Για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος, ο Ben Gorham αποφάσισε να επαναλανσάρει σε περιορισμένη έκδοση αυτό το ανώνυμο άρωμα που μας αφήνει ελεύθερους να δημιουργήσουμε τους δικούς μας συσχετισμούς, χωρίς σημασιολογικά όρια. Συσκευασμένα στο λευκό packaging, ένα σετ γραμμάτων εκτυπωμένα με το μοναδικό φόντο γραμμάτων της Byredo παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για το τέλειο όνομα για αυτό το άρωμα.

Χωρίς όνομα. Χωρίς κατεύθυνση. Απλά μια άψογη ετικέτα, η υπόσχεση μιας ιστορίας για να γράψετε τη δική σας. Μία κενή σελίδα στην οποία μπορούν να αποτυπωθούν τα συναισθήματά σας.

Χωρίς καμία ένδειξη ή προϊδεασμό, βυθίζεστε σε έναν άγνωστο κόσμο. Κάθε έμπνευση ξυπνά μια νέα αίσθηση, μια νέα εικόνα. Πρέπει απλά να κλείσετε τα μάτια σας για να δείτε την ταινία των δικών σας συναισθημάτων.

Φέτος, εκτός από τα μαύρα γράμματα, νέα “pop” χρώματα περιλαμβάνονται για την προσαρμογή: φωσφοριζέ μπλε, πράσινο και ροζ.
ΧΡΗΣΗ
Αρωματίστε το άρωμα στους καρπούς, πίσω από τα αυτιά, το λαιμό και στο εσωτερικό του αγκώνα, για μεγαλύτερη διάρκεια.
Eπιλέξτε το «ιδανικό» όνομα για το άρωμα, καθώς και το χρώμα γραμματοσειράς που επιθυμείτε (από τα διαθέσιμα: μπλε, ροζ, πράσινο, μαύρο).
Αφαιρέστε τη διαφανή μεμβράνη της κάρτα γραμμάτων προς χρήση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε το ειδικό μολύβι για την επικόλληση των γραμμάτων στο μπουκάλι. Συγκεκριμένα, τρίβετε με το μολύβι το κάθε γράμμα στο σημείο εφαρμογής. Προσπαθείτε τα γράμματα να τοποθετηθούν σε ευθεία γραμμή πάνω στο μπουκάλι.
Σας συμβουλεύουμε το άρωμα να βρίσκεται μέσα στο κουτί του κατά την εφαρμογή των γραμμάτων για περισσότερη σταθερότητα.Aκόμα κι αν κάνετε κάποιο λάθος διορθώνεται αφού το γράμμα μπορεί να αποκολληθεί τρίβοντας με το ειδικό μολύβι.
Επανατοποθετείτε ξανά τη διάφανη μεμβράνη πάνω στην κάρτα όταν τελειώσετε τη διαδικασία, πιέζοντας μαλακά. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ