ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

με κάθε beauty παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

σε όλες τις beauty παραγγελίες!

+ ΔΩΡΟ
Μοιραστείτε το!

TRAVEL SPRAY PHILOSYKOS

DIPTYQUE Κωδικός προϊόντος: 00000078985
99,00 € 12ml
DIPTYQUE BAIES SCENTED CANDLE 35gr - Δώρο με Αγορές
ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ!
DIPTYQUE BAIES SCENTED CANDLE 35gr - Δώρο με Αγορές

ΔΩΡΟ Diptyque Baies Scented mini Candle 35gr, με αγορές προϊόντων Diptyque 80€ και άνω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νότες Κορυφής Φύλλο συκιάς, Σύκο
Νότες Καρδιάς Καρύδα, Νότες πρασίνου
Νότες Βάσης Κέδρος, Νότες ξύλων, Δέντρο συκιάς
Περιγραφή
H diptyque σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τους εμβληματικούς προορισμούς της και να εξερευνήσετε νέους μέσω του νέου της Travel Perfume, ενός αρώματος για όλα τα ταξίδια σας. Το μπουκάλι είναι ένας ταξιδιώτης, αλλά είναι και πολλά περισσότερα. Συγκεντρώνει φανταστικούς προορισμούς, εμπνευσμένους από vintage πίνακες ανακοινώσεων που κάποτε βρίσκονταν σε αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς.
Ο ιδανικός σύντροφος ταξιδιού, μπορεί να επαναγεμιστεί απο το dispenser οποιουδήποτε κλασικού μπουκαλιού αρώματος diptyque (50 και 100 ml), ενώ μπορείτε να το "προσωποποιήσετε" χρησιμοποιώντας το κιτ προσαρμογής που διατίθεται με την αγορά του Travel Spray.
Το Travel Fragrance διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές εμβληματικές μυρωδιές του Οίκου: Do Son, Philosykos, Eau Rose και Eau des Sens.
Η ανάμνηση ενός ελληνικού καλοκαιριού στο Πήλιο όπου, για να φτάσετε στη θάλασσα, υπήρχε ένα φυσικό άλσος από άγριες ήλιες συκιές. Το άρωμα Philosykos είναι μια ωδή σε ολόκληρο το δέντρο της συκιάς: η πράσινη φρεσκάδα των φύλλων, η γαλακτώδης γεύση των σύκων, η πυκνότητα του λευκού ξύλου.
12 ml
Διάσταση του μπουκαλιού: L x l x h = 125mm x 124.5mm x 47mm
ΧΡΗΣΗ
Για να γεμίσετε το σπρέι ταξιδιού σας:
Χρησιμοποιείτε πάντα το ίδιο άρωμα για να γεμίσετε το Travel Spray για να βεβαιωθείτε ότι τα αρώματα δεν αναμιγνύονται. Γεμίστε το σπρέι ταξιδιού μόλις το σπρέι είναι εντελώς άδειο. Εάν το σπρέι δεν είναι άδειο, φροντίστε να το κρατάτε μακριά από τα μάτια κατά το άνοιγμα. Περιστρέψτε το σπρέι στη θέση διάχυσης. Πατήστε το κουμπί "" push "και διατηρήστε την πίεση ενώ περιστρέφετε το πάνω μέρος του ψεκασμού προς τα δεξιά για να το αφαιρέσετε. Αφαιρέστε το καπάκι και το ακροφύσιο ψεκασμού από το άδειο μπουκάλι της επιλογής σας για να ξαναγεμίσετε το σπρέι σας (συμβατό με 50ml, 75ml ή 100ml) για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλαστική ράβδο. Τοποθετήστε την πλαστική άκρη του ψεκασμού ταξιδιού στην κορυφή της πλαστικής ράβδου της φιάλης αρώματος έτσι ώστε να ταιριάζει άνετα. Εφαρμόστε επαναλαμβανόμενη ελαφριά πίεση για να το γεμίσετε (περίπου 100 αντλίες). Μόλις γεμίσει, μια μικρή σταγόνα πρέπει να ξεφύγει από το σπρέι ταξιδιού. Για να κλείσετε το σπρέι ταξιδιού, τοποθετήστε το πάνω μέρος με ασφάλεια πάνω στο σώμα του ψεκασμού και περιστρέψτε το προς τα αριστερά. Είναι τώρα έτοιμο για χρήση.
Για να εξατομικεύσετε το ταξιδιωτικό σπρέι:
Ξεβιδώστε τη βάση γυρίζοντάς την προς τα αριστερά. Σύρετε τα πλακίδια στην περιοχή προσαρμογής προς τα κάτω και αντικαταστήστε τα με 9 πλακίδια της επιλογής σας και βιδώστε ξανά τη βάση. Πάντα φροντίζετε να χρησιμοποιείτε και τα 9 πλακίδια. Εάν η λέξη είναι μικρότερη από 9 γράμματα, είναι διαθέσιμα μαύρα πλακίδια για να συμπληρώσετε τα υπόλοιπα κενά.
Το γνωρίζατε;
Οι Christiane Montadre-Gautrot, Desmond Knox-Leet και Yves Coueslant, οι ιδρυτές του Οίκου, μοιράστηκαν τις ίδιες πηγές έμπνευσης: τη φύση και τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις. Το Παρίσι είναι η γενέτειρα της Diptyque, το Ανόι αποκαλύπτει παιδικές αναμνήσεις για τον Yves Coueslant, οι Mηλιές (Πηλίου) στην Ελλάδα ήταν ένα σπίτι για πολλά καλοκαίρια και η Βενετία ήταν ένα όνειρο εξερεύνησης. Όλα αυτά τα ταξίδια και τα αρώματα που ανακάλυψαν εκεί γέννησαν αυθεντικά αρώματα που προσδιορίζονται ως τοπία οσφρητικών αναμνήσεων.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ