ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΤΣΑΝΤΕΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αγοράστε τώρα online

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για beauty παραγγελίες 45€ και άνω!

Μοιραστείτε το!

TERRIBLE TEDDY EAU DE PARFUM

PENHALIGON’ S Κωδικός προϊόντος: 00000067999
244,50 € 75ml
Νότες Κορυφής Θυμίαμα
Νότες Καρδιάς Δέρμα
Νότες Βάσης Άμπαρο
Περιγραφή
Ένα άρωμα ιδανικό για κάποιον που είναι ταυτόχρονα εσωστρεφής και εξωστρεφής, ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας που δελεάζει τους γύρω του και δημιουργεί ένα κλίμα οικειότητας-απλά μαγευτικό. Αλλά ποτέ δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Ένα άρωμα ζεστό και απαλό που αγκαλιάζει όποιον το φορά αλλά τη ίδια στιγμή έντονο σαν ένα ξαφνικό δάγκωμα. Αντιθέσεις που ενισχύουν τον εθισμό.
Το σκοτεινό μυστήριο του θυμιάματος φωτίζεται με μια έκρηξη από ροζ πιπέρι. Το βαθύ αισθησιακό δέρμα και ο σπάνιος κέδρος αναζωογονούνται με το ζωηρό βετιβέρ και το πατσουλί. Μία ανησυχητική ισορροπία του «μείνε» και του «φύγε», ένα ασυνήθιστο ταίριασμα που ζεστού και του κρύου, περιτυλίγεται από ένα πέπλο musk.

Terrible Teddy "ο κυνηγημένος κυνηγός". Μόνο ένας κυνηγός μπορεί να αντιληφθεί απόλυτα τον ενθουσιασμό που του προκαλεί το κυνήγι. Και η αγάπη είναι ένα βραβείο που κερδίζεται κυνηγώντας, με όπλο την αυτοπεποίθηση. Όπως όλοι οι αληθινοί επαγγελματίες, ο Teddy έχει αιχμηρό βλέμμα, ένα έντονο πνεύμα και μια αμερόληπτη στάση. Αλλά η Helen... Φαίνεται πως το αντιλαμβάνεται αυτό τόσο καλά… Μήπως ο Teddy γνώρισε το άλλο του μισό;
ΧΡΗΣΗ
Αρωματίστε με το Terrible Teddy Eau De Parfum στους καρπούς, πίσω από τα αυτιά, το λαιμό και στο εσωτερικό του αγκώνα, για μεγαλύτερη διάρκεια.
Μοιραστείτε το!
  • ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ