BACK TO TOP

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

211 1883079 • 24 ώρες / 7 ημέρες!

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

με κάθε beauty παραγγελία!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για beauty παραγγελίες 45€ και άνω!

TOMMY HILFIGER

Honorary Chairman and Chief Creative Officer 

Tommy Hilfiger Inc.

Από την γέννηση του brand , το 1985, μέχρι και σήμερα, ο Tommy Hilfiger έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός ως ο πρωτοπόρος του κλασικού αμερικάνικου στυλ. Με έμπνευση την iconic ποπ κουλτούρα και την αμερικανική κληρονομιά, ο σχεδιαστής και το εμπορικό σήμα του οδηγούνται από ένα ολοένα και πιο αισιόδοξο όραμα για να σπάσουν τις συμβάσεις και να γιορτάσουν την ατομικότητα. Διαχρονικά, κλασσικά κομμάτια μεταμορφώνονται με ένα φρέσκο, μοντέρνο twist με την υπογραφή του σχεδιαστή και ανταποκρίνονται πλήρως στις μοντέρνες τάσεις και στις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη. Το ξεχωριστό γούστο του Tommy Hilfiger αποτέλεσε τη βάση για την ανάπτυξη του brand και τον μοχλό για την παγκόσμια επιτυχία του.

 

Υπό την καθοδήγηση, το όραμα και την ηγεσία του Hilfiger ως Principal Designer, το Tommy Hilfiger Group αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα designer brands παγκοσμίως προσφέροντας ρούχα και αξεσουάρ, εμπνευσμένα από τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής.

 

Γεννημένος στην Ελμίρα της Νέας Υόρκης, ο Tommy Hilfiger είναι το δεύτερο παιδί από τα εννέα στην οικογένειά του. Το όραμα του άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά όταν το 1969, όντας μαθητής Λυκείου, όταν άνοιξε την δική του μικρή αλυσίδα καταστημάτων με την επωνυμία People’s Place. Ο στόχος του ήταν να φέρει την μόδα των μεγάλων πόλεων, όπως η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο στην τοπική του κοινότητα. Αυτοδίδακτος, άρχισε σύντομα να σχεδιάζει ρούχα και το 1979 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει την καριέρα του ως fashion designer. Στη Νέα Υόρκη, ο Hilfiger τράβηξε την προσοχή του Mohan Murjani, ενός επιχειρηματία που έψαχνε να λανσάρει μία σειρά ανδρικής ένδυσης και πίστεψε ότι η επιχειρηματική εμπειρία του Hilfiger θα του έδινε την ικανότητα να προσεγγίσει την ανδρική μόδα με μία νέα ματιά. Με την στήριξη του Murjani, o Hilfiger παρουσίασε την πρώτη συλλογή με την υπογραφή του το 1985, δίνοντας νέα πνοή σε κλασσικά ρούχα, πουκάμισα με κουμπιά, chinos και άλλα διαχρονικά κομμάτια και αμέσως έπιασε τον παλμό της αγοράς. Η χαλαρή, νεανική διάθεση των πρώτων σχεδίων του Hilfiger παραμένει μέχρι και σήμερα σήμα κατατεθέν όλων των συλλογών του.

 

Μέσα από τα ξεχωριστά σχέδιά του και τις δυναμικές καμπάνιες μάρκετινγκ, ο Hilfiger έχει επηρεάσει και ταυτόχρονα αναπτύξει διαρκείς σχέσεις με ένα μεγάλο εύρος influencers και trendsetters. Το 1985, ο Hilfiger προσέλαβε τον θρυλικό καλλιτεχνικό διευθυντή, George Lois με σκοπό να δημιουργήσει ένα διαφημιστικό billboard για να τοποθετηθεί στο κέντρο της Times Square. Η πλέον διάσημη “hangman ad” εκτόξευσε την καριέρα του σχεδιαστή και ξεκίνησε μία δυναμική και παραγωγική σχέση μεταξύ Hilfiger και Lois. Πρόσφατα συνεργάστηκαν στο βιβλίο Iconic America, μια φωτογραφική συλλογή με πάνω από 400 εικόνες που συνθέτουν το χωνευτήρι της αμερικάνικης ζωής. Το 1990, ο Hilfiger έγινε πρωτοπόρος στη βιομηχανία της μόδας παρουσιάζοντας ανερχόμενα μουσικά ταλέντα στις διαφημιστικές του εκστρατείες. Αυτές οι καινοτόμες πρωτοβουλίες συνέβαλαν στην μετέπειτα επιτυχία του.

 

Σήμερα μιλάμε για ένα brand με πωλήσεις αξίας 6.6 δισεκατομμυρίων το χρόνο και σαν ένα αληθινό lifestyle brand στις συλλογές του περιλαμβάνονται τα HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED, TOMMY JEANS και αποτελούνται από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, εσώρουχα, υποδήματα, αξεσουάρ, ρολόγια, κοσμήματα και αρώματα. Το 2010, η PVH Corp. εξαγόρασε τον όμιλο Tommy Hilfiger, ο οποίος σήμερα διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής, με πάνω από 1.800 καταστήματα TOMMY HILFIGER παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου και του μεγαλύτερου καταστήματος της μάρκας, το online κατάστημα tommy.com.             

 

Τα ποικίλα επιτεύγματα του Hilfiger στην επιχείρηση, το λιανικό εμπόριο και την μόδα, προσέφεραν ένα εύρος διακρίσεων και βραβείων. Το 1998, το Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη τίμησε τον Tommy Hilfiger με το βραβείο Designer of the Year, όπως και το περιοδικό GQ με το ετήσιο “Men of the Year” τεύχος του. Το 1995 ονομάστηκε Menswear Designer της χρονιάς από το Council of Fashion Designers of America (CFDA). Την ίδια χρονιά, παρέλαβε το βραβείο VH1’s “From the Catwalk to the Sidewalk” στα ετήσια Fashion and Music Awards. Επίσης, έχει κερδίσει αρκετά FiFi Awards, ένα από τα πλέον τιμητικά και σημαντικά βραβεία της αρωματοποιίας. Το Νοέμβριο του 2002, βραβεύθηκε από το περιοδικό GQ ως International Designer of the Year στη Γερμανία. Τον ίδιο μήνα, ο οργανισμός Drug Abuse Resistance Education (D.A.R.E.) τίμησε τον Hilfiger με το Future of America Award, τoν υψηλότερο τίτλο του D.A.R.E. για τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες για τη νεολαία της Αμερικής.

 

Το 1995, ο Hilfiger ίδρυσε το Tommy Hilfiger Corporate Foundation, με σκοπό να εμπλουτίσει τη φυσική και πνευματική ευεξία της νεολαίας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην εκπαίδευση και τα πολιτιστικά προγράμματα. Ο Hilfiger έχει ενεργή δράση σε πολλούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Washington D.C. Martin Luther King Jr. National Memorial Project Foundation και του Anti-Defamation League. Επίσης, έχει υπηρετήσει στο διοικητικό συμβούλιο του The Fresh Air Fund, μία ομάδα της Νέας Υόρκης που προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά με περιορισμένη κινητικότητα να πάρουν μέρος σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις από το 1877 και του Race to Erase MS (Multiple Sclerosis) από το 1994.