Ενημερώνουμε οτι ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

27 Οκτωβρίου 2023

Ανακαλύψτε τη βιώσιμη «Made To Last» τσάντα πολλαπλών χρήσεων των πολυκαταστημάτων attica.

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Kiohne


Τα
attica, μια από τις δυναμικότερες εταιρείες στο χώρο του retail μόδας και ομορφιάς, συνεχίζοντας έμπρακτα την καμπάνια Waste Is Not Our Style, παρουσιάζουν την πρωτοποριακή «Made To Last» τσάντα πολλαπλών χρήσεων, μια τσάντα  από νήμα 100% Seaqual® Yarn που συνδυάζει τη βιωσιμότητα, την πρακτικότητα στην καθημερινή ζωή και τον σύγχρονο σχεδιασμό. 

Η «Made To Last» τσάντα πολλαπλών χρήσεων, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το ελληνικό brand Kiohne, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των βιώσιμων ενεργειών στα πολυκαταστήματα attica, όπως είναι οι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων και η σηματοδότηση sustainable προϊόντων. Συνεπώς, αντιπροσωπεύει τη δέσμευση των attica για την προστασία του περιβάλλοντος και τη δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων που προσφέρουν βιώσιμες επιλογές στους καταναλωτές. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά της «Made To Last» τσάντας πολλαπλών χρήσεων είναι:

100% ανακυκλωμένα υλικά: Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από Seaqual® Yarn, ένα πολύ σύγχρονο πολυεστερικό νήμα που περιέχει ανακυκλωμένα πλαστικά από τη θάλασσα, συμβάλλοντας στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων στους ωκεανούς.

Μοντέρνος σχεδιασμός: Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός της τσάντας εμπνέεται από τη σύνθεση τριών στοιχείων: το σύμβολο της ανακύκλωσης, την αρχιτεκτονική της αρχαίας αγοράς και το λογότυπο του attica. Η βάση της γεωμετρίας και ο μινιμαλισμός, σε συνδυασμό με τη κυκλική οικονομία και το 0-waste στη παραγωγή, έδωσε τη δομή της τσάντας η οποία απαρτίζεται από τρία τραπέζια κομμάτια. Το μεγάλο καθρεπτισμένο σε μια ευρύχωρη βάση και το μικρό κομμένο 2 φορές. Η γραφιστική τέχνη του Δημήτρη Παπάζογλου και το DNA της Kiohne κάλυψε τα τραπέζια σχήματα με λέξεις που ενημερώνουν το θεατή για τη σύσταση της τσάντας. H απλότητα μέσα από τη χρηστικότητα και η Δομή είναι τα κυρίαρχα σημεία για να δημιουργηθεί μια τσάντα, 100% βιώσιμη και επίκαιρη. 

Επαναχρησιμοποιήσιμη: Η τσάντα σχεδιάστηκε από την ομάδα της Kiohne με έμφαση στην επαναχρησιμοποίηση, προσφέροντας μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στις πλαστικές σακούλες μιας χρήσης. 


Διαθέσιμη για αγορά σε όλα τα πολυκαταστήματα attica: Η «Made To Last» shopping bag είναι διαθέσιμη σε όλα τα πολυκαταστήματα attica, επιτρέποντας σε όλους τους επισκέπτες να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος υιοθετώντας μία πιο βιώσιμη καθημερινότητα. Διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο και είναι  αρκετά ευρύχωρη για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

editorial-fathersday-june23

07 Ιουνίου 2024

Ιδέες Δώρων για τη Γιορτή του Πατέρα

Περισσότερα

1 / 4
alist-levis-liveinlevis-may24

14 Μαΐου 2024

Νέα καμπάνια Live in Levi’s® για το 2024

Περισσότερα

2 / 4
alist-stellamccartney-kids-apr24

22 Απριλίου 2024

Stella McCartney SS24

Περισσότερα

3 / 4
editorial-eastergifts-rewrite-apr24

03 Απριλίου 2023

Τα τέλεια πασχαλινά δώρα για βαφτιστήρι

Περισσότερα

4 / 4