Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

21 Δεκεμβρίου 2022

Holiday Collection by Tory Burch

Η holiday συλλογή από την Tory Burch περιλαμβάνει τις εμβληματικές τσάντες σε νέα σχέδια και ready-to-wear κομμάτια σε ιδιαίτερα χρώματα και υφάσματα.

Η Holiday συλλογή της Tory Burch κινείται ανάμεσα στην εξέλιξη και την διατήρηση των βασικών στοιχείων του brand. Οι κλασικές αξίες της γκαρνταρόμπας επαναπροσδιορίζονται και οι τουνίκ. τα πλισέ υφάσματα τα tweed και τα floral αποδομούνται και επανασυστήνονται βάσει των τελευταίων τάσεων της μόδας και με την δέσμευση της Tory Burch να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει δυνατή.
Η τεχνολογία ενώνεται με το χειροποίητο και έτσι βλέπουμε crossbody bags χρυσή αλυσίδα και puffy υφή που θα σας συνοδεύσει μέχρι και στα office ντυσίματα σας, την αγαπημένη bucket bag σε glossy στιλ για τις απογευματινές σας εμφανίσεις αλλά και την iconic T-monogram με το μονόγραμμα σε moon σχέδιο εκτός από το bucket και το crossbody.
Οι μικρές shoulder bags δεν θα μπορούσαν να λείπουν και έτσι τις βλέπουμε σε μια πιο rock αισθητική με αλυσίδα και σε crescent σχέδιο σε nylon για βραδυνά outfit.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-womensday-feb24

29 Φεβρουαρίου 2024

EMBRACE YOUR STYLE, EMBRACE YOURSELF

Περισσότερα

1 / 4
alist-valentines-giftsforher-forhim-rewrite-feb24

09 Φεβρουαρίου 2024

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου: 10 Μοναδικές Προτάσεις

Περισσότερα

2 / 4
alist-valentines-reditems-rewrite-feb24

08 Φεβρουαρίου 2024

Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: Must-have Κόκκινα Ρούχα & Κόκκινες Τσάντες

Περισσότερα

3 / 4
alist-valentines-rewrite-giftsforhim-feb24

08 Φεβρουαρίου 2024

Δώρα για Εκείνον που θα Κλέψουν την Καρδιά του

Περισσότερα

4 / 4