Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

06 Ιουνίου 2022

MARC JACOBS – THE J MARC SHOULDER BAG

Marc Jacobs – The J Marc Shoulder Bag

Η νέα J Marc τσάντα από τον Marc Jacobs με την iconic Winona Ryder για μούσα είναι το νέο it accessory της σεζόν.

 

Η Winona Ryder πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs και γιορτάζει το λανσάρισμα της νέας τσάντας ώμου “The J Marc”.

1 Ιουνίου το 2022, ο Marc Jacobs παρουσίαζει τη νέα J Marc shoulder bag. Στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια πρωταγωνιστή η Winona Ryder. Tα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Los Angeles, νωρίτερα τη φετινή χρονιά. Η στιλίστρια ήταν η Emma Wyman και φωτογράφος ο Harley Weir. Για το Marc Jacobs, η Winona Ryder είναι ένα οικείο πρόσωπο και μία εναλλακτική μούσα. Η Winona και ο Marc Jacobs έχουν μοιραστεί αρκετές iconic στιγμές μόδας στο πέρασμα των χρόνων. Η φιλία τους έχει διάρκεια και έχει αποτυπωθεί σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες. Στην τελευταία καμπάνια, η Winona φοράει κομμάτια από το runway αρχείο του Marc και κρατάει τη νέα J Marc τσάντα ώμου στο κέντρο.

Κατασκευασμένη από μαλακό εύκαμπτο δέρμα, η τσάντα ώμου J Marc διαθέτει την υπογραφή του brand στο κλείσιμο. Η  τσάντα μπορεί να κρατηθεί με 3 διαφορετικούς τρόπους. Ως clutch, χιαστή και ως τσάντα ώμου. Η chunky αλυσίδα είναι εμπνευσμένη από τον εμβληματική τσάντα Stam, της οποίας οι λάτρεις θα ενθουσιαστούν με την επιστροφή της.

Η J Marc αποτελεί μία elevated και chic επιλογή, η οποία βρίσκεται διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα, σχέδια και μεγέθη.

 

Ανακαλύψτε την αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica και online στο atticadps.gr .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

abp-mcm

29 Μαρτίου 2022

4+1 MCM τσάντες για casual chic ανοιξιάτικα outfits

Περισσότερα

1 / 2
/files/articles/callista_products_18_2_21.jpg

18 Φεβρουαρίου 2021

Callista: Οι Τσάντες με φυσικό κάλλος και χειροποίητες ραφές

Περισσότερα

2 / 2