Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

10 Δεκεμβρίου 2021

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ PERSONALIZED JACKET ΑΠΟ ΤΗ ZOEK

Ένα ξεχωριστό personalized jacket από τη ZoeK

Επισκεφθείτε το νέο pop up ZoeK στο lobby του 5ου ορόφου, στο attica City Link.

Το νέο pop up της ZoeK βρίσκεται πλέον στο lobby του 5ου ορόφου, στο attica City Link. 'Εως 31 Δεκεμβρίου μπορείτε να ανακαλύψετε one-of-a-kind jackets, ενω στις 17,18,19, 23 & 24 Δεκεμβρίου, ώρες 11:00-19:00, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα personalized jacket με τα αρχικά σας, ζωγραφισμένο στο χέρι. 

Λεπτομέρειες για το personalization event:
  1. Για τη διαδικασία του personalization απαιτείται αγορά προϊόντος
  2. Αλλαγές σε personalized jackets δεν πραγματοποιούνται
  3. Μπορείτε να παραλάβετε το personalized προϊόν την ίδια μέρα, 15-20’ μετά, ή αν επιθυμείτε έρχεστε διαφορετική μέρα στο corner με την απόδειξη αγοράς, ώστε να το παραλάβετε
news

ZoeK. The One-Of-A-Kind Jacket Experience. Ένα δυναμικό military jacket brand που ξεχωρίζει για τις hand-painted δημιουργίες. Η Ζωή Κέρος μετέτρεψε την εξειδίκευσή της στην μόδα σε μία επιχείρηση με unique jackets ζωγραφισμένα στο χέρι με δυνατά μηνύματα, ιδιαίτερες υφές και στιλ.Τα ζωγραφισμένα στο χέρι σχέδια και οι κεντημένες λεπτομέρειες καθιστούν κάθε jacket ZoeK μοναδικό. Μάλιστα, η ίδια η δημιουργός του brand μαζί με την ομάδα της, επιμελείται κάθε κομμάτι των hand-painted συλλογών, συνδυάζοντας διάφορες μορφές ζωγραφικής και εικαστικών τεχνών για να δημιουργήσουν με sustainable υλικά εμβληματικά στρατιωτικά jackets.

news

“Creation is my thing..” - ZoeK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-chalaris-dec22

02 Δεκεμβρίου 2022

SHARE UNIQUE MOMENTS | Τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται με τον Έλληνα illustrator Σπύρο Χάλαρη

Περισσότερα

1 / 4
alist-multi-nov22

17 Νοεμβρίου 2022

Το Ανανεωμένο Menswear Τμήμα στον 1ο Όροφο του attica City Link

Περισσότερα

2 / 4
alist-navygreen-nov22

07 Νοεμβρίου 2022

Fall - Winter Collection 2022-2023 by Navy & Green

Περισσότερα

3 / 4
alist-napapjirifiorucci-nov22

03 Νοεμβρίου 2022

Napapijri X Fiorucci: Από τη Φύση σε ένα ‘90s Disco Club!

Περισσότερα

4 / 4