Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

26 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ HIMALAYAN PARKA ΕΙΝΑΙ ΤΟ MUST-HAVE STREETWEAR JACKET

Το Himalayan Parka είναι το must-have streetwear jacket

To iconic Himalayan Suit, που συντρόφευσε τους πρώτους ορειβάτες στις ακραίες καιρικές συνθήκες του Έβερεστ οδήγησε στη δημιουργία του Himalayan Parka, του πιο hot fashion item.

Το πρώτο Himalayan Parka ήταν ένα από τα πρώτα παραδείγματα συνεργασίας αθλητών και σχεδιαστών. Καθώς οι ορειβάτες άρχισαν να φτάνουν σε νέα ύψη, χρειάζονταν προστασία από όλο και πιο δύσκολες συνθήκες. Οι αθλητές μας μίλησαν. Οι σχεδιαστές μας άκουσαν. Το αποτέλεσμα ήταν το Expedition System, που περιλάμβανε τη στολή Himalayan Suit και το Himalayan Parka. Εξαιρετικά ζεστό, εξαιρετικά λειτουργικό και ταυτόχρονα απλό, το Expedition System έγινε το χρυσό πρότυπο για την ορειβασία σε μεγάλο υψόμετρο και την επιβίωση σε κρύο καιρό.

news

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΡΥΛΙΚΗ

Ως εκ τούτου, το Expedition System προστάτευσε ανθρώπους όπως τον Conrad Anker στις πρώτες του αναβάσεις στην Ανταρκτική και την Kit DesLauriers , η οποία έγινε το πρώτο άτομο που έκανε σκι και στις επτά κορυφές.

"Αυτό το προϊόν δεν με προστάτευσε απλώς από το κρύο. Μου εγγυήθηκε την επιβίωσή μου στα πιο κρύα και ψηλά μέρη του πλανήτη, όπου όλα φαίνονται απάνθρωπα και αδύνατα". SIMONE MORO

Ανακαλύψτε το Himalayan Parka στα attica City Link και attica Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-chalaris-dec22

02 Δεκεμβρίου 2022

SHARE UNIQUE MOMENTS | Τα πολυκαταστήματα attica συνεργάζονται με τον Έλληνα illustrator Σπύρο Χάλαρη

Περισσότερα

1 / 4
alist-multi-nov22

17 Νοεμβρίου 2022

Το Ανανεωμένο Menswear Τμήμα στον 1ο Όροφο του attica City Link

Περισσότερα

2 / 4
alist-navygreen-nov22

07 Νοεμβρίου 2022

Fall - Winter Collection 2022-2023 by Navy & Green

Περισσότερα

3 / 4
alist-napapjirifiorucci-nov22

03 Νοεμβρίου 2022

Napapijri X Fiorucci: Από τη Φύση σε ένα ‘90s Disco Club!

Περισσότερα

4 / 4