Λόγω ετήσιας απογραφής, ενδέχεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην αποστολή των παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

15 Νοεμβρίου 2021

Η ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ NAPAPIJRI JACKETS!

Η πιο καινοτόμα συλλογή χειμερινών NAPAPIJRI jackets!

Η καινοτομία 20-22οC υποδεικνύει την ιδανική θερμοκρασία στην οποία το ανθρώπινο σώμα είναι πιό άνετο.

20-22° SERIES: Η καινοτομία 20-22οC υποδεικνύει την ιδανική θερμοκρασία στην οποία το ανθρώπινο σώμα είναι πιό άνετο. Αυτός είναι ο λόγος που η Napapijri αποφάσισε να ονομάσει την πιο καινοτόμα σειρά χειμερινών jacket 20-22οC.

Καθορίζονται από βασικές γραμμές, αποσπώμενα αλλά και ανακυκλωμένα στοιχεία και βιώσιμα χαρακτηριστικά όπως το Thermo-Fibre™ υλικό εφάμιλλο του φυσικού πούπουλου. Η ισοθερμική επένδυση Thermo-Fibre™ από ανακυκλωμένα υλικά που δεν περιέχει πούπουλα επιτρέπει την προηγμένη ρύθμιση της θερμοκρασίας, η οποία μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικές θερμοκρασίες και περιβάλλοντα. Όλα τα μπουφάν της σειράς 20-22 είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να ανταπεξέρχονται ακόμα και σε καταιγίδες χάρη στα υλικά υψηλής ποιότητας και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όπως οι πλήρως στεγανοποιημένες ραφές, η αφαιρούμενη κουκούλα, οι ανακλαστικές λεπτομέρειες και οι πολλές τσέπες που διαθέτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-multi-nov22

17 Νοεμβρίου 2022

Το Ανανεωμένο Menswear Τμήμα στον 1ο Όροφο του attica City Link

Περισσότερα

1 / 4
alist-navygreen-nov22

07 Νοεμβρίου 2022

Fall - Winter Collection 2022-2023 by Navy & Green

Περισσότερα

2 / 4
alist-napapjirifiorucci-nov22

03 Νοεμβρίου 2022

Napapijri X Fiorucci: Από τη Φύση σε ένα ‘90s Disco Club!

Περισσότερα

3 / 4
alist-dimgiftideas-oct22

19 Οκτωβρίου 2022

Dimitris & Dimitra Name Day: 8 Προτάσεις για Δώρο

Περισσότερα

4 / 4