Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

19 Μαρτίου 2021

Ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο πρόσωπό μου;

Ακολουθήστε μερικές απλές συμβουλές για να βρείτε το τέλειο ζευγάρι για τα χαρακτηριστικά και το στιλ σας.

 «Ποια γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο πρόσωπό μου;» είναι σίγουρα μια ερώτηση που θα έχετε κάνει τουλάχιστον μία φορά στον εαυτό σας. Ιδιαίτερα όσο πλησιάζει η άνοιξη και το καλοκαίρι, η ανάγκη να βρείτε το τέλειο ζευγάρι γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Κι όμως δεν είναι καθόλου δύσκολο αρκεί να ακολουθήσετε μερικά πολύ απλά βήματα, που θα σας οδηγήσουν στο σωστό ζευγάρι για το στιλ και τα χαρακτηριστικά σας.

Το σχήμα του προσώπου παίζει ρόλο

Τετράγωνο; Στρογγυλό; Σε σχήμα καρδιάς; Τριγωνικό ή μήπως οβάλ; Σκεφτείτε σε ποια κατηγορία ανήκει το δικό σας πρόσωπο, μιας και αυτό είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να επιλέξετε γυαλιά ηλίου. Κανένα πρόσωπο βέβαια δεν είναι «τέλειο» τετράγωνο, στρογγυλό κ.ο.κ. γι’ αυτό επιλέξτε την κατηγορία στην οποία ανήκετε κατά προσέγγιση.

Για το τετράγωνο σχήμα προσώπου

Αν ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία τα γυαλιά σας πρέπει να «μαλακώνουν» τις γωνίες σας. Επιλέξτε λοιπόν έναν σκελετό με στρογγυλεμένες άκρες για πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Ένα στρογγυλό σχέδιο ή ένα πιο οβάλ 

Για το στρογγυλό πρόσωπο
Σ’ αυτήν την περίπτωση αντίθετα ταιριάζουν όλα αυτά τα γυαλιά που έχουν πιο έντονες γωνίες. Μεγάλα τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε, όπως από τον οίκο Gucci που είναι τετράγωνα και κοκκάλινα ενώ η χρυσή μεταλλική λεπτομέρεια στο πλάι με ανάγλυφο το όνομα του οίκου δίνει μία vintage αισθητική στο κατά τ’ άλλα διαχρονικό στιλ.  Για το πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς
Αν ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία είστε οι πιο τυχεροί, καθώς κατά κοινή ομολογία τα περισσότερα είδη γυαλιών ηλίου ταιριάζουν στο πρόσωπό σας. Τα aviator και τα D-frame γυαλιά είναι η καλύτεροί σας σύμμαχοι. 
Για το οβάλ πρόσωπο
Στα οβάλ πρόσωπα ταιριάζουν πολύ αρμονικά όλα τα oversized σχέδια. Έτσι αν θέλετε να υπερβάλλετε μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε τετράγωνα και γενικότερα γεωμετρικά γυαλιά, τα οποία θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας με τον καλύτερο τρόπο.  Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι απλώς ενδεικτικά για εσάς που χρειάζεστε απλώς μια κατεύθυνση. Μπορείτε να δοκιμάσετε όποιο σχέδιο και χρώμα θέλετε και να τελικά να επιλέξετε αυτό που σας κάνει να νιώθετε υπέροχα, χωρίς να δίνετε σημασία σε πρέπει και στιλιστικούς κανόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-womensday-feb24

29 Φεβρουαρίου 2024

EMBRACE YOUR STYLE, EMBRACE YOURSELF

Περισσότερα

1 / 4
alist-valentines-giftsforher-forhim-rewrite-feb24

09 Φεβρουαρίου 2024

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου: 10 Μοναδικές Προτάσεις

Περισσότερα

2 / 4
alist-valentines-reditems-rewrite-feb24

08 Φεβρουαρίου 2024

Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: Must-have Κόκκινα Ρούχα & Κόκκινες Τσάντες

Περισσότερα

3 / 4
alist-valentines-rewrite-giftsforhim-feb24

08 Φεβρουαρίου 2024

Δώρα για Εκείνον που θα Κλέψουν την Καρδιά του

Περισσότερα

4 / 4