Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

08 Σεπτεμβρίου 2020

NEW IN! ΤΑ ATTICA ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ MAX&CO

New In! Τα attica υποδέχονται την Max&Co

Η MAX&Co. το σύγχρονο fashion brand του Max Mara Fashion Group, ανοίγει το νέο της corner στο πολυκατάστημα attica στο City Link.

Η MAX&Co. το σύγχρονο fashion brand του Max Mara Fashion Group, ανοίγει το νέο της corner στο πολυκατάστημα attica στο City Link στην καρδιά της Αθήνας, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

Το brand που έχει αγαπηθεί για τις αυθεντικές, πολύπλευρες και προσεκτικά σχεδιασμένες συλλογές του και έχει φορεθεί από τις πιο stylish γυναίκες ανά τον κόσμο, παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή για τις ανάγκες της σημερινής πολυάσχολης γυναίκας, όπως κομψές λύσεις για τα σύγχρονα office looks και τολμηρά, φρέσκα σχέδια για όλες τις περιστάσεις.

news


Κάθε σεζόν η MAX&Co. εκφράζει τη σημασία του σχεδιασμού και της ποιότητας. Η συλλογή FW 20 δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα hero pieces της βασικής συλλογής επιστρέφουν μετά από δημοφιλή ζήτηση όπως τα RUNAWAY coats, το Logo TEE και τα OYA sneakers που αποτυπώνονται σε νέες αποχρώσεις και υλικά Κάθε κομμάτι προορίζεται ώστε να φορεθεί αυτή τη σεζόν, την επόμενη αλλά και για πάντα.

Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στα office αλλά και στα on and off duty looks στο νέο corner της MAX&Co. στο attica City Link, Πανεπιστημίου 9 Σύνταγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-marcopolo-oct22

30 Σεπτεμβρίου 2022

Το κορυφαίο international σκανδιναβικό brand έρχεται στα attica

Περισσότερα

1 / 4
alist-sneakers-sep22

19 Σεπτεμβρίου 2022

Fashion Approved: Τα επικρατέστερα trends στα sneakers της σεζόν

Περισσότερα

2 / 4
344x466_levis

12 Σεπτεμβρίου 2022

Levi’s: Νέα Συλλογή Fall/Winter 2022 με Έμπνευση το Παρελθόν

Περισσότερα

3 / 4
alist-karlcara-september22

12 Σεπτεμβρίου 2022

Karl Lagerfeld: Κυκλοφόρησε η Νέα Συλλογή “Cara Loves Karl”

Περισσότερα

4 / 4