Χαρίστε στους αγαπημένους σας, ένα δώρο που προσφέρει αμέτρητες επιλογές. Επιλέξτε online την attica e-gift card!

Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

08 Σεπτεμβρίου 2020

New In! Τα attica υποδέχονται την Max&Co

Η MAX&Co. το σύγχρονο fashion brand του Max Mara Fashion Group, ανοίγει το νέο της corner στο πολυκατάστημα attica στο City Link.

Η MAX&Co. το σύγχρονο fashion brand του Max Mara Fashion Group, ανοίγει το νέο της corner στο πολυκατάστημα attica στο City Link στην καρδιά της Αθήνας, από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020.

Το brand που έχει αγαπηθεί για τις αυθεντικές, πολύπλευρες και προσεκτικά σχεδιασμένες συλλογές του και έχει φορεθεί από τις πιο stylish γυναίκες ανά τον κόσμο, παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή για τις ανάγκες της σημερινής πολυάσχολης γυναίκας, όπως κομψές λύσεις για τα σύγχρονα office looks και τολμηρά, φρέσκα σχέδια για όλες τις περιστάσεις.

news


Κάθε σεζόν η MAX&Co. εκφράζει τη σημασία του σχεδιασμού και της ποιότητας. Η συλλογή FW 20 δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα hero pieces της βασικής συλλογής επιστρέφουν μετά από δημοφιλή ζήτηση όπως τα RUNAWAY coats, το Logo TEE και τα OYA sneakers που αποτυπώνονται σε νέες αποχρώσεις και υλικά Κάθε κομμάτι προορίζεται ώστε να φορεθεί αυτή τη σεζόν, την επόμενη αλλά και για πάντα.

Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στα office αλλά και στα on and off duty looks στο νέο corner της MAX&Co. στο attica City Link, Πανεπιστημίου 9 Σύνταγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

alist-womensday-feb24

29 Φεβρουαρίου 2024

EMBRACE YOUR STYLE, EMBRACE YOUR BETTER SELF

Περισσότερα

1 / 4
alist-valentines-giftsforher-forhim-rewrite-feb24

09 Φεβρουαρίου 2024

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου: 10 Μοναδικές Προτάσεις

Περισσότερα

2 / 4
alist-valentines-reditems-rewrite-feb24

08 Φεβρουαρίου 2024

Ημέρα Αγ. Βαλεντίνου: Must-have Κόκκινα Ρούχα & Κόκκινες Τσάντες

Περισσότερα

3 / 4
alist-valentines-rewrite-giftsforhim-feb24

08 Φεβρουαρίου 2024

Δώρα για Εκείνον που θα Κλέψουν την Καρδιά του

Περισσότερα

4 / 4