Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

01 Φεβρουαρίου 2015

Η KIEHL’S ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΝΕΟ SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

Η Kiehl’s συστήνει νέο serum προσώπου για διεσταλμένους πόρους

Επιστημονικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι η χαλάρωση της επιδερμίδας μπορεί να οδηγήσει σε διεσταλμένους πόρους. Η Kiehl’s παρουσιάζει μια σύνθεση που έχει αποδειχτεί κλινικά ότι ανορθώνει ορατά την επιδερμίδα, συμβάλλει στην επανασχεδίαση του...

Επιστημονικές έρευνες αποκαλύπτουν ότι η χαλάρωση της επιδερμίδας μπορεί να οδηγήσει σε διεσταλμένους πόρους. Η Kiehl’s παρουσιάζει μια σύνθεση που έχει αποδειχτεί κλινικά ότι ανορθώνει ορατά την επιδερμίδα, συμβάλλει στην επανασχεδίαση του περιγράμματος του προσώπου και ελαχιστοποιεί τους διεσταλμένους πόρους.
Η χαλάρωση της επιδερμίδας και οι διεσταλμένοι πόροι αποτελούν προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες παγκοσμίως. Η απώλεια ελαστικότητας και της σαφήνειας των χαρακτηριστικών του προσώπου αποτελούν κοινά προβλήματα που σχετίζονται με τη γήρανση, ωστόσο σημαντικό σημάδι γήρανσης αποτελούν και οι ολοένα πιο ορατοί πόροι. Εμπνευσμένοι από αυτή τη γνώση, οι χημικοί της Kiehl’s ανέπτυξαν μια σύνθεση που υπερβαίνει την απλή ανόρθωση, για να προσφέρει ορατά αντιγηραντικά οφέλη και οφέλη σύσφιξης των πόρων, στο ΝΕΟ Dermatologist Solutions™ Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate. 

Έχει αποδειχτεί κλινικά ότι αυτή η σύνθεση, που είναι εμπλουτισμένη με τη δύναμη του εξευγενισμένου εκχυλίσματος μικρο-φιλτραρισμένης μαγιάς και με αιθέριο έλαιο γερανιού, βελτιώνει σημαντικά την όψη της συνολικής ποιότητας "ελαστικότητα" της επιδερμίδας και τη σαφήνεια του προσώπου, ενώ παράλληλα μειώνει ορατά το μέγεθος και την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων.

Πιο συγκεκριμένα και κατόπιν έρευνας, αποδείχτηκε κλινικά ότι το Kiehl’s Dermatologist Solutions™ Precision Lifting Pore Tightening Concentrate προσφέρει:
- Σύσφιξη/Τέντωμα της επιδερμίδας: Βελτιώθηκε σημαντικά αμέσως μετά την εφαρμογή του προϊόντος, με στατιστικά σημαντική αύξηση σε μια περίοδο 8 εβδομάδων.
- Ορατό μέγεθος πόρων: Μεγαλύτερη από 3πλάσια ορατή μείωση του μεγέθους των πόρων από τη 2η έως την 8η εβδομάδα.
- Λεία υφή/απτή απαλότητα: Σχεδόν διπλασιάστηκαν από την αρχική εφαρμογή έως την 8η εβδομάδα χρήσης.
- Περίγραμμα προσώπου: Πιο σαφές μετά από 4 εβδομάδες. Σχεδόν διπλάσια βελτίωση ανάμεσα στην 4η και στην 8η εβδομάδα χρήσης.
- Ανόρθωση επιδερμίδας: Στατιστικά σημαντική βελτίωση μετά από 2 εβδομάδες χρήσης και μεγαλύτερη από τετραπλάσια βελτίωση ανάμεσα στη 2η και στην 8η εβδομάδα χρήσης.
- Πιο υγιής κατάσταση επιδερμίδας: Που γίνεται άμεσα αισθητή και παρουσιάζει μεγαλύτερη από 3πλάσια βελτίωση από την αρχική εφαρμογή έως τις 8 εβδομάδες.

INFO: Τα νέα προϊόντα της Kiehl's θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall & Τσιμισκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4