Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

19 Μαΐου 2014

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ: ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ BIOTHERM HOMME

Αντιγήρανση για άνδρες: Ήρθε η νέα σύνθεση της Biotherm Homme

Το 2014, η Biotherm Homme, No1 στην ανδρική περιποίηση, ενισχύει την ειδίκευσή της στην αντιγήρανση με την νέα σύνθεση Age Fitness Advanced....

Το 2014, η Biotherm Homme, No1 στην ανδρική περιποίηση, ενισχύει την ειδίκευσή της στην αντιγήρανση με την νέα σύνθεση Age Fitness Advanced. Η νέα γενιά των ενεργών ορών εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο από μικρό-άλγη προσφέρει 12 ώρες αντιοξειδωτικής προστασίας ενάντια στις μελλοντικές φθορές, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή, πιο απαλή, πιο τονωμένη και οι λεπτές γραμμές φαίνονται λιγότερο ορατές.

Η νέα σύνθεση Age Fitness Advanced περιέχει ένα μοναδικό σύμπλοκο που στοχεύει και ταυτόχρονα προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση με:
>Εκχύλισμα από μπλε/πράσινο άλγος του superfood Σπιρουλίνα: ενισχύει την παραγωγή των επιδερμικών πρωτεϊνών, ζωτικής σημασίας για την διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας.
>Αντιοξειδωτικό πράσινο εκχύλισμα του άλγους H.Pluvialis, το οποίο βοηθά στην πρόληψη της φθοράς από καθημερινούς εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν οξείδωση, όπως η ρύπανση, οι ακτίνες UV και το στρες.
>Αναζωογονητικό εκχύλισμα Life Plankton™: βοηθά στην διέγερση της κυτταρικής ανανέωσης και ενισχύει περαιτέρω τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας.

INFO: Βρείτε τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης της BIOTHERM στα attica City Link & Golden Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4