Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

04 Σεπτεμβρίου 2013

Η KIEHL'S ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟ SKIN RESCUER ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

Η Kiehl's λανσάρει το Skin Rescuer για τα σημάδια στρες στο δέρμα

Για όσους από εμάς έχουμε πολυάσχολη καθημερινότητα και αισθανόμαστε την πίεση να εξισορροπήσουμε την επαγγελματική και την προσωπική ζωή και να ανταποκριθούμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, το άγχος ήρθε για να μείνει....

Για όσους από εμάς έχουμε πολυάσχολη καθημερινότητα και αισθανόμαστε την πίεση να εξισορροπήσουμε την επαγγελματική και την προσωπική ζωή και να ανταποκριθούμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, το άγχος ήρθε για να μείνει. Όσες βαθιές αναπνοές κι αν πάρουμε, όση γιόγκα και όσες διακοπές κι αν κάνουμε, η πραγματικότητα παραμένει ίδια: το στρες είναι κομμάτι της καθημερινής μας ύπαρξης. Οι χημικοί της KIEHL’S Since 1851, βρήκαν μια λύση για το στρες με μια πρωτοποριακή σύνθεση, το Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator. Ενσωματώνοντας τα εξαιρετικά αποτελεσματικά συστατικά Μανόζη και Rosa Gallica, αυτή η σύνθεση προσώπου συμβάλλει στην καταπολέμηση και στη μείωση της ορατής αντίδρασης της επιδερμίδας στο στρες.

Το προϊόν Skin Rescuer της Kiehl’s δρα αποτελεσματικά για να ελαχιστοποιεί τα ορατά σημάδια του στρες με ενεργά συστατικά που περιορίζουν την απελευθέρωση σημάτων του στρες και προάγουν την υγεία και την ανθεκτικότητα του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα γίνεται λιγότερο επιρρεπής στα σημάδια του στρες.

"Ως χημικοί ερχόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις του αποδυναμωμένου προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας. Ξέρουμε ότι ο αποδυναμωμένος προστατευτικός φραγμός του δέρματος είναι το κατώφλι της προβληματικής επιδερμίδας", λέει η Δρ. Angelike Galdi, Επικεφαλής Χημικός και Αντιπρόεδρος Έρευνας & Ανάπτυξης της Kiehl’s. "Σε αυτή την περίπτωση, στόχος της έρευνάς μας ήταν να εστιάσουμε στην αιτία – στη φλεγμονή – και να εντοπίσουμε τον αρχικό υπαίτιο: το εσωτερικό ή ψυχολογικό στρες. Τότε καταλάβαμε γιατί αντιμετωπίζουν τόσοι πολλοί άνθρωποι αυτά τα προβλήματα επιδερμίδας. Το επόμενο βήμα ήταν να προσδιορίσουμε πώς θα σπάσουμε το φαύλο κύκλο που οδηγεί σε ορατά προβλήματα της επιδερμίδας. Ήταν σαφές ότι δεν είναι δυνατόν να εξαλείψουμε το στρες από τη ζωή των πελατών μας, οπότε αποφασίσαμε ότι θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να είναι λιγότερο ευάλωτη μέσω της ενδυνάμωσης του προστατευτικού φραγμού, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πραγματική λύση."


Για να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά τα σημάδια του στρες στην επιδερμίδα, οι χημικοί της KIEHL’S ανακάλυψαν ότι έπρεπε να δράσουν σε τρία επίπεδα:
1. Να περιορίσουν την απελευθέρωση σημάτων του στρες.
2. Να διαφυλάξουν τον προστατευτικό φραγμό από μελλοντικές αντιδράσεις.
3. Να περιποιηθούν, να καταπραΰνουν και να ενυδατώσουν την επιδερμίδα.
Οι κλινικές δοκιμές έδειξαν βελτίωση σε μία εβδομάδα, αλλά η κλινική βελτίωση που διαπιστώθηκε στις τέσσερις εβδομάδες απέδειξε ότι η σύνθεση του Skin Rescuer ελαχιστοποιεί αποτελεσματικά την αφυδάτωση, την ερυθρότητα, τις ατέλειες και την κούραση της επιδερμίδας.

Δείτε την καμπάνια του προϊόντος εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4