Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

03 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗ LA PRAIRIE SKIN CAVIAR LUXE CREAM

Πολυτελής περιποίηση με τη La Prairie Skin Caviar Luxe Cream

H νέα σύνθεση της αξιοποιεί τις ευεργετικές δυνατότητες που διαθέτει το χαβιάρι στο έπακρο.

Tο 1987, η La Prairie πραγματοποίησε το ασύλληπτο. Προερχόμενο από τα βάθη της θάλασσας, το εκχύλισμα από χαβιάρι βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στη συλλογή Skin Caviar, εμποτίζοντας την επιδερμίδα με τα πιο πολύτιμα συστατικά. Και παρόλο που έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια από τη δημιουργία της, η La Prairie συνεχίζει να μας εκπλήσσει, προσφέροντας ακόμη πιο αποτελεσματική απόδοση στην ανόρθωση και τη σύσφιξη. Έπειτα από συνεχή έρευνα και νέες τεχνολογικές εξελίξεις, παρουσίασε τη νέα της καινοτομία, το Caviar Premier. Αποτέλεσμα των πρωτοποριακών επιστημονικών μεθόδων επεξεργασίας του χαβιαριού της La Prairie, το Caviar Premier εξασφαλίζει για πρώτη φορά την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που διαθέτει το χαβιάρι, ξεπερνώντας τα όρια για μια ακόμη φορά. Έτσι, η σύνθεση της Skin Caviar Luxe Cream επαναπροσδιορίζεται. Σε συνδυασμό με το αποκλειστικό κυτταρικό σύμπλεγμα, το οποίο χρησιμοποιεί βιοτεχνολογική έρευνα αιχμής για να προσφέρει νέα ζωή στα κύτταρα που γεννούν την ομορφιά, προσφέρει ασύγκριτη ανόρθωση, σύσφιξη, σφριγηλότητα και ελαστικότητα. Τα οφέλη του χαβιαριού ισχυροποιούνται και μεγεθύνονται, προσφέροντας στην επιδερμίδα ολική μεταμόρφωση.

news

Το εικονικό βάζο σε μπλε κοβαλτίου, που κρύβεται μέσα στο ασημένιο κουτί του, αποτελεί σχεδιαστικό αριστούργημα. Οι γεωμετρικές γραμμές του θυμίζουν το κίνημα Bauhaus, που σε συνδυασμό με την καθαρή μινιμαλιστική γραμματοσειρά Helvetica, κάνουν τη συσκευασία της κρέμας Skin Caviar Luxe Cream ένα κομψοτέχνημα. Ο σχεδιασμός, κλασικός, διατηρείται ίδιος σαν φόρος τιμής στην κληρονομιά της συλλογής.

Info: Τα La Prairie θα τα βρείτε στα attica City Link, Golden Hall, Τσιμισκή και Mediterranean Cosmos.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4