Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

11 Σεπτεμβρίου 2017

ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX

ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX

Επιδιόρθωση πολλών επιπέδων, με την τεχνολογία 360 Matrix που αποκαλύπτει μάτια πιο αναζωογονημένα...

Κάθε μέρα τα μάτια βιώνουν περισσότερες από 10.000 φυσικές μικρο-κινήσεις, μόνο με το ανοιγό-κλειμα τους. Αυτό ισοδυναμεί με περπάτημα 8 χιλιομέτρων την ημέρα. Ως πρώτοι στην κοσμητοβιομηχανία που μελέτησε τις επιπτώσεις των μικρο-κινήσεων του περιφερικού δέρματος, η έρευνα της Estée Lauder αποκαλύπτει ότι αυτές οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις προκαλούν στρες και ερεθισμούς, συμβάλλοντας στην ορατή γήρανση γύρω από τα μάτια. Βάσει αυτής της επαναστατικής ανακάλυψης, η Estee Lauder παρουσιάζει το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix, ένα προϊόν πολλαπλής επιδιόρθωσης, με σύνθεση που ενδυναμώνει και θρέφει την επιδερμίδα και μια καινοτόμο τεχνολογία 360° Matrix Technology™ που προσφέρει υποστήριξη ενάντια στα αποτελέσματα των μικρο-κινήσεων. Συνδυαστικά με την τεχνολογία ChronoluxCB™, το νέο Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix μειώνει θεαματικά την εμφάνιση όλων των κύριων σημαδιών γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών, ρυτίδων πρηξίματος στην περιοχή κάτω από τα μάτια και των μαύρων κύκλων. Με χρήση πρωί και βράδυ με το ενσωματωμένο 360° απλικατέρ, η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια ενισχύεται, ενδυναμώνεται και ενυδατώνεται με 24ωρη υγρασία. Τα μάτια είναι πιο αναζωογονημένα, φωτεινά και λαμπερά.Επιδιόρθωση πολλών επιπέδων, με την τεχνολογία 360 Matrix που αποκαλύπτει μάτια πιο αναζωογονημένα


ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX
 
> Επιδιορθώνει όλα τα ορατά σημάδια της γήρανσης στην περιοχή των ματιών, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια και τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. 

> Ενισχύει και ενδυναμώνει το λεπτό δέρμα στην περιοχή των ματιών αυξάνοντας την πυκνότητα σχεδόν κατά 20%. Προσφέρει υποστήριξη 360° ενάντια στα αποτελέσματα των μικρο-κινήσεων, έτσι ώστε η περιοχή να παραμένει αλώβητη.
 
> Ενυδατώνει με βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί για 24 ώρες. Άμεσα η περιοχή των ματιών ενισχύεται με υγρασία, ενώ με την πάροδο του χρόνου, υποβοηθά το δέρμα να αναπαράγει περισσότερη φυσική υγρασία. 

Έτσι, τα μάτια είναι άμεσα πιο φωτεινά. Το δέρμα ενισχύεται με υγρασία και έχει πιο απαλή όψη. Σε επτά μέρες, η εμφάνιση των ματιών είναι πιο νεανική και πιο αναζωογονημένη. Σε τέσσερις μόλις εβδομάδες, γραμμές και ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και πρηξίματα είναι σημαντικά μειωμένα.

ΧΡΗΣΗ: Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ με τo ειδικό απλικατέρ μασάζ 360°. Απαλά "ρολάρετέ" το, κάτω από κάθε μάτι 3 φορές. Στη συνέχεια, κάντε κυκλικό μασάζ κάτω από την περιοχή των ματιών και επάνω από το βλέφαρο. Τελειώστε ταμπονάροντας με το δάχτυλό σας μέχρι το προϊόν αν απορροφηθεί. 

INFO: Σε όλα τα attica.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4