Σας υπενθυμίζουμε! Το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα των πολυκαταστημάτων attica είναι το atticadps.gr και ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε άλλο e-shop ή ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τον όρο attica, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλες λέξεις.

23 Φεβρουαρίου 2016

ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ SHISEIDO BODY CARE

Υπέροχη περιποίηση σώματος με τη σειρά Shiseido Body Care

Το μυστικό του ιδανικού σώματος είναι ένα σφριγηλό και καλοσχεδιασμένο περίγραμμα και μια απαλή, λαμπερή επιδερμίδα....

Το μυστικό του ιδανικού σώματος είναι ένα σφριγηλό και καλοσχεδιασμένο περίγραμμα και μια απαλή, λαμπερή επιδερμίδα. Η συσσώρευση λίπους και η κυτταρίτιδα αποτελούν δύο βασικές ανησυχίες όλων των γυναικών παγκοσµίως. Η Shiseido παρουσιάζει το Advanced Body Creator Super Slimming Reducer µε µια νέα ισχυρή σύνθεση, για την καταπολέµηση της εµφάνισης της κυτταρίτιδας. Με το νέο, µοναδικό Fat Fighting System (σύστηµα κατά της συσσώρευσης λίπους) η Shiseido υπόσχεται τέλειες αναλογίες και απαλλαγή από το τοπικό πάχος με αυτόν τον επαναστατικό τρόπο µείωσης της όψης του «φλοιού πορτοκαλιού».

Η πρωτοποριακή τεχνολογία αδυνατίσµατος της Shiseido βασίζεται σε τρία συστατικά-κλειδιά για τη στοχευµένη καταπολέµηση του λίπους: στην καφεΐνη, στο εκχύλισμα Hawthorn (ένα εκχύλισµα από το άνθος του κράταιγου, ένα θαµνώδες άνθος της οικογένειας των ρόδων) και στο εκχύλισµα Poria Cocos (μανιτάρι που αναπτύσσεται στις ρίζες των πεύκων). Η τεχνολογία αυτή δεν σταµατάει στη διάσπαση του λίπους, αλλά συµβάλλει στη διάλυση και εξάλειψη λίπους.

Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία «Agar Gel», το δέρµα αποκτά µια ελαφριά και δροσερή υφή, αφήνοντας µοναδική αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερµίδα. Οι συµπυκνωµένες κάψουλες κατά του λίπους διασπώνται αµέσως µετά την τοποθέτηση της κρέµας στο σώµα, απελευθερώνοντας δραστικά συστατικά στην επιδερµίδα.

Το νέο Advanced Body Creator Super Slimming Reducer ενσωµατώνει τη νέα, προηγµένη τεχνολογία της Αρωµατο…Ψυχολογίας, εµπλουτισµένη µε το αρχαίο Ιαπωνικό άρωµα Kuroho. Το άρωµα του Kuroho είναι αρχαίο Ιαπωνικό άρωµα που κατασκευάζονταν αρχικά µε την ανάµειξη φυσικών κορυφαίων συστατικών σαν πολτός και χρησιµοποιούνταν από την αριστοκρατία για περισσότερο από 1.000 έτη. Σήµερα, η Shiseido δηµιουργεί ξανά αυτό το άρωµα µε σύγχρονα συστατικά δηµιουργώντας ένα µοντέρνο, χαλαρωτικό και αναζωογονητικό µείγµα που λειτουργεί ευεργετικά για το πνεύµα.

Συνδυάζοντας τη Φιλοσοφία και την Ιατρική της Άπω Ανατολής µε τη νεότερη τεχνολογία περιποίησης της επιδερµίδας και την Αρωµατο…Ψυχολογία, το νέο προϊόν προσφέρει µια εµπειρία πολυτέλειας κατά την εφαρµογή του. Η µικροκυκλοφορία της επιδερµίδας βελτιώνεται όταν οι µαλάξεις γίνονται σε συγκεκριµένες περιοχές. Οι κινήσεις µασάζ σε συνδυασµό µε ένα εξειδικευµένο σύµπλεγµα εκχυλίσµατος Hawthorn και ρυζιού, βελτιώνουν τη µικροκυκλοφορία, βοηθώντας στην αποφυγή της εµφάνισης κυτταρίτιδας.

INFO: Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα SHISEIDO σε όλα τα attica καθώς & στο atticabeauty.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20220905-atticabeauty-beautytalk-enidatwwsi_swmatos_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Ενυδάτωση σώματος: Πολύτιμα tips για τις διακοπές

Περισσότερα

1 / 4
20220906-atticabeauty-beautytalk-andrika_anti_d1

09 Σεπτεμβρίου 2022

Γιατί είναι απαραίτητη μια ανδρική αντιγηραντική κρέμα προσώπου;

Περισσότερα

2 / 4
20220809-atticabeautytalk-lip_balm

06 Σεπτεμβρίου 2022

Scrub χειλιών: Πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;

Περισσότερα

3 / 4
20220714-atticabeauty-beautytalk-antiliaki_prostasia_3

05 Σεπτεμβρίου 2022

Με σωστή αντηλιακή προστασία απολαμβάνουμε τον ήλιο περισσότερο

Περισσότερα

4 / 4